Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής προσφέρει ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Καθώς και ατομικές συνεδρίες Κλινικής Ύπνωσης - Βιοθυμικής θεραπείας (Αθήνα) με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Επίσης, παρέχονται συνεδρίες για ζευγάρια και οικογένειες στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται υπηρεσίες συστημικής συμβουλευτικής σε ζευγάρια και οικογένειες με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Οι υπηρεσίες παρέχονται από ειδικούς ψυχικής υγείας στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης, κάτω από τη συνεχή εποπτεία έμπειρων ψυχολόγων εκπαιδευτών και έμπειρων εποπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, επικοινωνήστε με την γραμματεία του κέντρου, Αθήνα 210-8219210, Θεσσαλονίκη 2310 539989 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1
Υπουργείο Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας (BACP)
Σοφοκλέους 64 - 17671 Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ: 210 8219210 – Φαξ: 210 8256387
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Website: www.psychotherapia.gr