Το IST College ανοίγει τις πόρτες για τους νέους φοιτητές του στις 10 Οκτωβρίου, 2022 ξεκινώντας δυναμικά το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Διανύοντας τις τελευταίες μέρες εγγραφών, το IST College προσφέρει στους υποψήφιους σπουδαστές την ευκαιρία να διεκδικήσουν 2 υποτροφίες 50% για το Πρόγραμμα BSc in Psychology!

BSc in Psychology

Το πρόγραμμα BSc στην Ψυχολογία είναι ένα Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, τριετούς διάρκειας που παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικές με σημαντικά επιστημονικά πεδία της Ψυχολογίας.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο βιολογικά, όσο και κοινωνικά τα θεμέλια της ανθρώπινης συμπεριφοράς και θα έρθουν σε επαφή με την έρευνα στην Ψυχολογία και την Πρακτική της Άσκηση.

Το Πρόγραμμα παρέχεται σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr University το οποίο μάλιστα φέτος κατέκτησε την 1η θέση στην ικανοποίηση των φοιτητών του σε Αγγλία και Ουαλία (1st England & Wales for Student Satisfaction/ The Complete University Guide 2023)!

Αποφοιτώντας οι Σπουδαστές θα είναι κάτοχοι ενός ισχυρού πτυχίου, αναγνωρισμένου από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων, καθώς και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Όλα αυτά απολαμβάνοντας σπουδές επιπέδου εξωτερικού, διατηρώντας όλα τα προνόμια του να μένουν στην Ελλάδα.

Τρόπος Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν για να συμμετάσχουν, είναι να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους έως τις 3/10/2022 στη φόρμα ενδιαφέροντος.

Έπειτα ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί τους για τα αποτελέσματα της συμμετοχής τους!

Στο IST College, επίκεντρο είναι ο φοιτητής!

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες αυτής της περιόδου, το IST College προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους υποψήφιους σπουδαστές να επιλέξουν ποιοτική εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου με προσιτά δίδακτρα.

Έχοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στην εκπαίδευση, στόχος του IST College ήταν πάντα να βρίσκεται κοντά στο φοιτητή και να καλύπτει τις ανάγκες του με κάθε δυνατό τρόπο!

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει καλώντας στο 210 4822222 και επωφεληθείτε από προνομιακά δίδακτρα!

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα BSC in Psychology ή εναλλακτικά, συμπληρώστε έγκαιρα την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενιδαφέροντος

Εκδήλωση ενδιαφέροντος