Ακρόαση άρθρου......

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχολογίας στις 27 Μαΐου, οι φοιτητές του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS γέμισαν λευκά μπαλόνια το κέντρο της Αθήνας ως ένδειξη ευαισθητοποίησης προς τους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες ψυχολογικές προκλήσεις.

Οι φοιτητές του ICPS μοίρασαν χαμόγελα, θετική ενέργεια και κάρτες με λέξεις όπως Αγάπη, Διαφορετικότητα, Ενσυναίσθηση, Αποδοχή. Αντάλλαξαν απόψεις με μικρούς και μεγάλους και τόνισαν τη σημασία της συγκεκριμένης ημέρας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική!

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS, ως η μεγαλύτερη Σχολή Ψυχολογίας στην Ελλάδα, συμβάλλει καθοριστικά στην επαγρύπνηση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας, μέσα από την εκπαίδευση.

Το έργο του Κολλεγίου στην Επιστήμη της Ψυχολογίας μετράει 35 έτη στη χώρα μας, ενώ οι απόφοιτοί του ανέρχονται σε αριθμό σε περισσότερους από 2.500.

Μία μεγάλη γιορτή η συγκεκριμένη ημέρα για την ακαδημαϊκή οικογένεια του ICPS, την οποία δε θα μπορούσαν να γιορτάσουν διαφορετικά. Στόχος του ICPS College είναι η σωστή ενημέρωση, η επαγρύπνηση, η πρόσβαση στη θεραπεία για όλους.

Το μήνυμα που μας πέρασαν; Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα με ενσυναίσθηση και αγάπη!

Συγχαρητήρια ICPS College!!

imera psychologias icps 03

imera psychologias icps 01

4ος Κύκλος Αυτροβελτίωσης από το PSYCHOLOGY.GR
3 Ημέρες, 6 διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια. Γενική είσοδος: 25 ευρώ, για εγγραφές έως 31 Μαρτίου 2024

imera psychologias icps 04

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr