Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε έρευνα για τις ερωτικές σχέσεις, η οποία εξετάζει τις σκέψεις και τις συμπεριφορές που εκδηλώνονται μέσα σε αυτές και μας κάνουν να τις βιώνουμε με περισσότερη ή λιγότερη ικανοποίηση.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην έρευνα 

Στην έρευνα μπορείτε να συμμετάσχετε εφόσον έχετε τώρα μία ερωτική σχέση, τουλάχιστον 12 μηνών. Ακόμη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η ύπαρξη τουλάχιστον μίας προηγούμενης ερωτικής σχέσης.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και ανώνυμη.

Η διαδικασία συμμετοχής

Η διάρκεια συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι περίπου 15 λεπτά. Η διαδικασία δεν αποτελεί δοκιμασία (τεστ) και δεν περικλείει κίνδυνο ή όχληση για εσάς. Αν, παρόλα αυτά, κατά τη διάρκειά της,
θελήσετε, για οποιοδήποτε λόγο να διακόψετε, μπορείτε να το κάνετε χωρίς καμία συνέπεια.

Σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις, διαβάζοντας πρώτα προσεκτικά κάθε εκφώνηση και ακολουθώντας τις οδηγίες για τον τρόπο απάντησης.

Η έρευνα στηρίζεται στις αυθόρμητες και ειλικρινείς σας απαντήσεις, άλλωστε δεν υπάρχει στο ερωτηματολόγιό μας, σωστή ή λάθος απάντηση. Μας ενδιαφέρει μόνο η δική σας προσωπική απάντηση, γι’ αυτό να απαντήσετε χωρίς ενδοιασμούς, δείχνοντας με κάθε απάντηση, τι εσείς προσωπικά πραγματικά σκέφτεστε, νιώθετε ή κάνετε στη σχέση σας.

Σχετικά με την έρευνα

Η έρευνα διεξάγεται από την μεταπτυχιακή φοιτήτρια Καλλιόπη Παπακώστα, με ακαδημαϊκούς επιβλέποντες/ουσες τον καθ. Π. Κορδούτη, την καθ. Α. Μαντόγλου και την Δρ Α. Αργυρούδη, στα πλαίσια εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου: Ταυτότητες και Διαπροσωπικές Σχέσεις.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή παρατήρηση σχετικά με το ερωτηματολόγιο και την έρευνα, μπορείτε να γράψετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα δεδομένα όλων των συμμετεχόντων/ουσών θα διατηρηθούν με τη μορφή αριθμητικών δεδομένων από εμένα ως κύρια ερευνήτρια ενώ πρόσβαση σε αυτά μπορούν να έχουν μόνο ο επιβλέποντας και οι επιβλέπουσες.

Σημειώνουμε ότι τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για επιστημονικούς σκοπούς σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Για να συμμετέχετε στην έρευνα, μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr