Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής προσφέρει ατομικές συνεδρίες Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Καθώς και ατομικές συνεδρίες Κλινικής Ύπνωσης - Βιοθυμικής θεραπείας (Αθήνα) με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Επίσης, παρέχονται συνεδρίες για ζευγάρια και οικογένειες στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται υπηρεσίες συστημικής συμβουλευτικής σε ζευγάρια και οικογένειες με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Οι υπηρεσίες παρέχονται από ειδικούς ψυχικής υγείας στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης κάτω από την συνεχή εποπτεία έμπειρων ψυχολόγων εκπαιδευτών και έμπειρων εποπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, επικοινωνήστε με την γραμματεία του κέντρου, Αθήνα 210 8219210, Θεσσαλονίκη 2310 539989 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες για το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής

To Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) είναι Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1 πιστοποιημένο από τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Παιδείας. Ιδρύθηκε το 2006 με την επωνυμία Ακαδημία Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής. Μετονομάσθηκε σε Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής το 2011 προς συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας.

Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης, τα οποία απευθύνονται σε πτυχιούχους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές. Τα προσφερόμενα προγράμματα μετεκπαίδευσης περιλαμβάνουν, Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική και Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία. Προσφέρεται επίσης πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε πτυχιούχους άλλων κλάδων.

Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. προσφέρει επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα ταχύρρυθμα σεμινάρια επιμόρφωσης σε διάφορα θέματα Ψυχικής Υγείας.

Τα Προγράμματα Εκπαίδευσης παρέχονται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Βρετανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (BACP) και του General Hypnotherapy Standards Council (G.H.S.C).