Ακρόαση άρθρου......

Μηνιαίος κύκλος ψυχοεκπαιδευτικών ομάδων που σκοπεύουν τόσο στην εκπαίδευση και την εξάσκηση όσο και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που σχετίζονται με της έννοιες της ενεργητικής επικοινωνίας, της διεκδικητικής συμπεριφοράς, της διαχείρισης του άγχους στις κοινωνικές περιστάσεις καθώς και την εύρεση του προσωπικού νοήματος μέσα από τις συντροφικές σχέσεις.

Άλλωστε όλοι θα παραδεχόμασταν τη σημασία των άλλων στη ζωή μας. Μέσα από εκείνους αναπτυσσόμαστε και μαθαίνουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Σε αυτό τον κύκλο συναντήσεων μπορείτε να μάθετε τα σημεία κλειδιά μιας επιτυχημένης σχέσης αλλά και τον τρόπο να θωρακίσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας, βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την εξέλιξη σας.

Θέματα Συναντήσεων:

  • Η επικοινωνία στις σχέσεις
  • Εκπαίδευση στη Διεκδικητική Συμπεριφορά
  • Διαχείριση άγχους σε κοινωνικές περιστάσεις, βελτίωση και σύναψη σχέσεων
  • Προσδιορισμός προσωπικού νοήματος για τη ζωή μέσω του πλαισίου των σχέσεων
  • Οι συναντήσεις απαρτίζονται από ένα θεωρητικό και από ένα βιωματικό μέρος.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η κατανόηση και συνειδητοποίηση του επιλεγμένου τρόπου συμπεριφοράς και μοτίβου «σχετίζεσθαι» στο εδώ και στο τώρα και η προσπάθεια βελτίωσης με τη στήριξη της ομάδας.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο που επικοινωνούν στις σχέσεις τους, να αναπτύξουν την επίγνωση τους και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

Επίσης και λόγο του ψυχοεκπαιδευτικού της χαρακτήρα, απευθύνεται σε φοιτητές που ασχολούνται με τον τομέα της ψυχικής υγείας.

Οι βιωματικές ασκήσεις που δίνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον προσωπικό χρόνο του κάθε συμμετέχοντα ή ακόμα και σ ένα θεραπευτικό πλαίσιο.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom, σε εβδομαδιαία βάση ( 1 φορά την εβδομάδα) και για έναν μήνα (Σύνολο: 4 συναντήσεις)
Το κόστος της κάθε συνάντησης ανέρχεται στα 35 ευρώ ενώ αν κάποιος επιθυμεί να εξοφλήσει εφάπαξ το ποσό, τότε η τιμή ανέρχεται συνολικά στα 120€ για τις 4 συναντήσεις.

Μεταβείτε στο Psyversity για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και να κάνετε την εγγραφή σας στο Online Training: Η επικοινωνία στις σχέσεις.

Βιογραφικά Εισηγητών

Άστο γι’ αύριο! Ξεπερνώντας την αναβλητικότητα στο χώρο εργασίας
Το διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνεται από το PSYCHOLOGY.GR, με εισηγήτρια την ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια, Άρτεμις Αντωνίου.

Μαρία Ολυμπία Ποντίκη: Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (3ετης εκπαίδευση στο κέντρο Psychotherapia),Εκπαίδευση και εξειδίκευση στη Συμβουλευτική σχέσεων γάμου και οικογένειας.Ξεκινησα την ακαδημαϊκή μου πορεία ως Νομικός, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν έλαβα Μεταπτυχιακό στην εξειδίκευση της Ποιμαντικής Ψυχολογίας του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιμορφώθηκα στην διαμεσολάβηση ως μέσο εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών , στην εγκληματολογία και στον τομέα : Criminal Profiling. Εκπαιδεύτηκα επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Συμβουλευτική και Προπονητική ζωή. Επιμόρφωση στο Ε.Κ.Π.Α στην διαχείριση χωρισμού των γονέων και επιπτώσεων του διαζυγίου . Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Ε.Κ.Π.Α στην βιοηθική . Εκπαίδευση και πιστοποίηση Life and Business Coaching στο Metropolitan College. Εκπαίδευση :Types of Conflict in University of California .Εκπαίδευση και πιστοποίηση στα επιμορφωτικά σεμινάρια Του Ιδρύματος Της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Έχω πραγματοποιήσει εισηγήσεις Στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία στο συνέδριο του Νοεμβρίου 2019 και εισηγήσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εν έτει 2020 και 2021 με θέματα που αφορούν στη συμβουλευτική ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 6970463866 

Δείτε όλα τα άρθρα της Επιστημονικής Συνεργάτιδας στο psychology.gr: Αρθρογραφία Μαρία Ολυμπία Ποντίκη

Μαίρη Παναγοπούλου: Εργασιακός Σύμβουλος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Εκπαιδευτικός, υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πεδίο της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Απέκτησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Ψυχολογία της Εργασίας και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμό. Εκπαιδεύτηκε στην Θετική Ψυχολογία στην Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας και συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην Συνθετική Συμβουλευτική Ενηλίκων στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Εργάζεται ιδιωτικά στο MindPath, παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και προσανατολισμού καθώς και Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας (Ε).

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 6985563153

Δείτε όλα τα άρθρα της Επιστημονικής Συνεργάτιδας στο psychology.gr: Αρθρογραφία Μαίρη Παναγοπούλου

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr