Η Sentio Solutions σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στο τεστ του Feel για τη διαχείριση της ψυχικής υγείας μέσω τεχνολογίας. H Sentio Solutions είναι μια νεοφυής ελληνοαμερικάνικη εταιρεία που ανοίγει νέους δρόμους στην ψυχική υγεία με τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Σήμερα, αναπτύσσει το πρώτο της προϊόν, το Feel, το πρώτο wearable στον κόσμο που αναγνωρίζει και καταγράφει συναισθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και παρέχει στους χρήστες συμβουλές ψυχικής υγείας μέσω μιας εφαρμογής.

Θέλεις να βοηθήσεις τη Sentio να βελτιώσει την τεχνολογία του Feel;
Μπορείς να συμμετάσχεις στα tests, να γίνεις εθελοντής ή να κάνεις και τα δύο.

Δήλωσε άμεσα συμμετοχή στα tests.

Τα τεστ θα τρέξουν στην Αθήνα από τις 19 Σεπτεμβρίου στον χώρο της Τεχνόπολις (Πειραιώς 100, Γκάζι), στο κτίριο του InnovAthens. Το κάθε test διαρκεί 1 ώρα και θα περιλαμβάνει την παρακολούθηση επιλεγμένου υλικού μέσω Virtual Reality γυαλιών και τη χρήση του Feel για καταγραφή συναισθημάτων. Στο τεστ μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν ηλικία 18 και άνω.

Φυσικά δε θα φύγεις με άδεια χέρια.Ένα T-shirt δώρο θα σε περιμένει.

Επίλεξε την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείς να συμμετάσχεις. Μπορείς να το πεις και σε φίλους, ώστε να λάβετε μαζί συμμετοχή. Πρώτα όμως βεβαιώσου ότι θα έχεις κλείσει θέση για όσα άτομα έρθουν μαζί σου!

Η διαδικασία είναι απλή, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου για VR εμπειρία μαζί με το Feel!

Γίνε εθελοντής/ντρια

Οι εθελοντές/ντριες θα βοηθήσουν στη υλοποίηση των test (καλωσόρισμα συμμετεχόντων, προσφορά οδηγιών σχετικά με τη διαδικασία του test και του πρωτοκόλλου που ακολουθείται). O κάθε εθελοντής θα λάβει επίσης δώρο ένα T-shirt.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έρευνα έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr