Ερμηνεία και ανάλυση των βασικών μας συναισθημάτων: μια συστημική οπτική

Η βιωματική αυτή ομιλία στοχεύει στο να εισάγει τους ακροατές στην ανάλυση των βασικών ανθρώπινων συναισθημάτων, όπως η χαρά, ο φόβος, ο θυμός. Θα συζητηθεί πώς λειτουργούν, γιατί υπάρχουν και τι προσπαθούν να μας πουν.

Επιπλέον, θα δούμε τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν αν καταπιέσουμε τα συναισθήματά μας, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση κάποιων ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, πάντα μέσα από την οπτική της Συστημικής Ψυχοθεραπείας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή, 09-06-2017 18:00-21:00 στο Κέντρο Σεμιναρίων Αχαρνών 214 - Αθήνα

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είσοδος Ελεύθερη

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 09-06-2017 6:00 pm
Ημ. Λήξης 09-06-2017 9:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Σεμιναρίων

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).