Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα με ανώνυμο ερωτηματολόγιο για το επάγγελμα του Ψυχολόγου. Ευκαιρία να ληφθεί υπόψη η εμπειρία και η άποψή σας για τα θέματα του Ψυχολόγου και των υπηρεσιών του.

Σκοπός της έρευνας

Σκοπός της έρευνας είναι να συγκεντρωθούν δεδομένα για τα χαρακτηριστικά των Ψυχολόγων σήμερα στην Ελλάδα, το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουν, το περιεχόμενο των σπουδών τους, το πλαίσιο στο οποίο εργάζονται, και να γίνουν προτάσεις βελτίωσης των υπηρεσιών τους.

Γίνεται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας στην οποία συμμετέχουν Ψυχολόγοι που εργάζονται σε διαφορετικούς χώρους και με διαφορετικές σπουδές στη Ψυχολογία.

Μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο όλοι όσοι ενδιαφέρονται και έχουν σχέση με το επάγγελμα του Ψυχολόγου (Ψυχολόγοι (μόνιμοι/ες στην εκπαίδευση ή στην υγεία/ ψυχική υγεία κλπ, αναπληρωτές, ιδιώτες, άνεργοι, φοιτητές…), εκπαιδευτικοί, διευθυντές/τριες σχολείων, γονείς, ιατροί, άλλοι επαγγελματίες, ….).

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική. Οι απαντήσεις σας είναι προσωπικές, ανώνυμες, εμπιστευτικές και απόρρητες. Διέπονται από τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με τη μορφή συνολικών δεδομένων για όλους τους συμμετέχοντες και μόνο για στατιστική ανάλυση για την κατάσταση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου στην Ελλάδα.

Σας παρακαλούμε να απαντήσετε αυθόρμητα στις ερωτήσεις που ακολουθούν. Δεν υπάρχουν λαθεμένες ή σωστές απαντήσεις

Η συμπλήρωση απαιτεί μερικά μόνο λεπτά.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και οι απαντήσεις θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην επιτυχία της έρευνας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον κόπο και το χρόνο που θα διαθέσετε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο της έρευνας για το επάγγελμα του ψυχολόγου.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr