Ακρόαση άρθρου......

Η Hiwell, πλατφόρμα Online Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής έχει ξεκινήσει την παρουσία της στο ελληνικό διαδίκτυο, εδώ και μερικές εβδομάδες.

Συναντηθήκαμε διαδικτυακά με τους ανθρώπους της Hiwell και μιλήσαμε για την πλατφόρμα, τον τρόπο λειτουργίας της, τις δυνατότητες που προσφέρει... Ακολουθούν οι απαντήσεις στα ερωτήματα μας....

1. Τι ήταν αυτό που ενέπνευσε τη δημιουργία της πλατφόρμας διαδικτυακής θεραπείας της Hiwell;

H Hiwell δημιουργήθηκε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη. Προσωπικά αντιμετώπισα διάφορες δυσκολίες κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, και είδα από πρώτο χέρι τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν όσοι αναζητούν θεραπεία, όπως οι μεγάλες λίστες αναμονής, γεωγραφικούς περιορισμούς και το στίγμα που περιβάλλει την ψυχική υγεία.

Αυτές οι προκλήσεις με ενέπνευσαν να δημιουργήσω μια πλατφόρμα για να καταρρίψω αυτά τα εμπόδια και να καταστήσω τη θεραπεία προσβάσιμη πάντα, και παντού. Η Hiwell είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδικτυακής θεραπείας που συνδέει τα άτομα με ειδικούς ψυχολόγους μέσω μιας ασφαλούς και φιλικής προς το χρήστη ιστοσελίδα.

2. Πώς λειτουργεί η Hiwell; Μπορείτε να εξηγήσετε τη διαδικασία σε κάποιον που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα;

Στόχος μας στη Hiwell είναι να κάνουμε την εύρεση θεραπευτή όσο το δυνατόν πιο απλή.

Προκειμένου οι χρήστες να ξεκινήσουν, το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας ή να κατεβάσουν την εφαρμογή μας για κινητά. Αφού δημιουργήσουν λογαριασμό, θα συμπληρώσουν ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους. Χρησιμοποιώντας έναν προηγμένο αλγόριθμο αντιστοίχισης, θα τους συνδέσουμε με έναν πιστοποιημένο θεραπευτή.

Αφού συνδεθούν με έναν θεραπευτή, οι χρήστες μπορούν να έχουν μια πρώτη δωρεάν βιντεοκλήση για να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία και να γνωρίσουν καλύτερα την προσέγγιση που ακολουθεί ο θεραπευτής τους.

Εξειδικευμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας .
Διαχείριση Social Media, Διαφήμιση στη Google, Υποστήριξη Επαγγελματικής Ιστοσελίδας, Προβολή στο PSYCHOLOGY.GR, χτίσιμο διαδικτυακού brand...

Μόλις ολοκληρωθεί η βιντεοκλήση διάρκειας 15 λεπτών, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αγοράσουν τις συνεδρίες και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη θεραπεία. Θέλουμε οι χρήστες να αισθάνονται άνετα με τους θεραπευτές τους. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν άλλη μια πρώτη δωρεάν κλήση με άλλον θεραπευτή, εφόσον το επιθυμούν.

Οι συνεδρίες γίνονται μέσω ασφαλών βιντεοκλήσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να συμμετέχουν στη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού τους. Η Hiwell προσφέρει αρκετές επιλογές ώστε κάθε χρήστης να διαμορφώσει το πρόγραμμα του ανάλογα με τις ανάγκες του. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη θεραπεία εύκολη, ασφαλή, και αποτελεσματική για όλους.

3. Ποιοι τύποι θεραπείας και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι διαθέσιμες στη Hiwell; Υπάρχουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες σε διάφορους τομείς;

Η Hiwell προσφέρει υπηρεσίες θεραπείας και συμβουλευτικής για την αντιμετώπιση αναγκών ψυχικής υγείας. Η πλατφόρμα μας δίνει την δυνατότητα για αντιμετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης, των προβλημάτων στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και πολλούς ακόμα τομείς.

Το δίκτυό μας αποτελείται από ειδικούς ψυχολόγους, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν τον κατάλληλο ειδικό για τις δικές τους ανάγκες.

Στις Σκιές του έρωτα: τα μάτια που με κοίταξαν
Μια υπαρξιακή προσέγγιση για τις σχέσεις, τον έρωτα, την αγάπη, τον σεξουαλικό πόθο.
Συγγραφέας: Πέτρος Θεοδώρου, Εκδόσεις: PSYCHOLOGY.GR

Εάν κάποιος αναζητά γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία, ή ψυχοδυναμική θεραπεία ή οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική προσέγγιση, η Hiwell διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες που παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη.

4. Η διαδικτυακή θεραπεία είναι ακόμη μία σχετικά νέα έννοια για πολλούς ανθρώπους. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης της Hiwell σε σύγκριση με την παραδοσιακή θεραπεία δια ζώσης;

Η Hiwell έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τη θεραπεία δια ζώσης. Το πιο σημαντικό είναι η προσβασιμότητα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στη θεραπεία όπου και αν βρίσκονται. Η πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες έχει, επίσης, ιδιαίτερη σημασία για άτομα που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Ακόμα, η Hiwell επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν συνεδρίες ανάλογα με το πρόγραμμά τους, βάζοντας την θεραπεία στην καθημερινότητά τους.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Hiwell επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με διαφορετικούς θεραπευτές, αυξάνοντας την πιθανότητα να βρουν τον κατάλληλο ειδικό για τις δικές τους ανάγκες.

Τέλος, η πλατφόρμα μας εξασφαλίζει το απόρρητο και την ασφάλεια, καθώς οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε θεραπεία από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού τους.

5. Το απόρρητο και η ασφάλεια αποτελούν σημαντικές συνιστώσες όσον αφορά τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Πώς διασφαλίζει η Hiwell το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών της;

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στη Hiwell. Η πλατφόρμα μας χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης και ασφαλούς επικοινωνίας μέσω βίντεο για τη προστασία των δεδομένων των χρηστών και τη μέγιστη δυνατή εμπιστευτικότητα.

Τηρούμε πιστά όλους τους σχετικούς κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων και οι θεραπευτές μας ακολουθούν αυστηρές κατευθύνσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην εμπιστευτικότητα των πελατών. Η Hiwell είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους χρήστες, ώστε να αναζητούν θεραπεία χωρίς να ανησυχούν για το απόρρητό τους.

6. Υπάρχουν συγκεκριμένα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι θεραπευτές στη Hiwell; Πώς διασφαλίζετε την ποιότητα και την υπευθυνότητα των επαγγελματιών στην πλατφόρμα;

Στη Hiwell, έχουμε αυστηρά κριτήρια για τους ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές που συνεργάζονται με την πλατφόρμας μας. Όλοι οι επαγγελματίες της Hiwell πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, εμπειρία, εκπαίδευση και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Εξετάζουμε προσεκτικά την κατάρτιση όλων των θεραπευτών, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης τους, των αδειών και της σχετικής εμπειρίας τους. Διασφαλίζουμε, επίσης, ότι ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους, έχοντας συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη.

Η τήρηση υψηλών προδιαγραφών και η αυστηρή διαδικασία ελέγχου διασφαλίζει ότι οι χρήστες μας λαμβάνουν θεραπεία από εξειδικευμένους, έμπειρους επαγγελματίες που δεσμεύονται να παρέχουν καλύτερη δυνατή θεραπεία.

7. Τι θα λέγατε σε άτομα που μπορεί να είναι διστακτικά ή επιφυλακτικά σχετικά με το να δοκιμάσουν τη διαδικτυακή θεραπεία μέσω της Hiwell ή οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας;

Το να αναζητήσει κάποιος ψυχολογική βοήθεια από ειδικούς είναι μια γενναία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή του. Στη Hiwell, προσφέρουμε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να ξεκινήσετε το θεραπευτικό σας ταξίδι.

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην βελτίωση της ψυχικής υγείας και τον δρόμο προς την προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία. Αν δεν είστε σίγουροι για την διαδικτυακή θεραπεία, δοκιμάστε τη Hiwell με τον μοναδικό κωδικό therapy20.

Κάντε το πρώτο σας βήμα. Νιώστε καλύτερα σήμερα!