Το πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο είναι να ζεις μια ζωή χωρίς να παίρνεις κανένα ρίσκο, αναφέρει ο Χόρχε Μπουκάι, στο νέο του βιβλίο. 20 Κεφάλαια = 20 βήματα, τα οποία όμως δεν είναι αυτό που ονομάζουμε "Τυπικές συμβουλές ευτυχίας".

Περισσότερα...

Το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr, σας προτείνει τέσσερα βιβλία ψυχολογίας γραμμένα με απλά λόγια που απευθύνονται σε φοιτητές, επαγγελματίες αλλά και στο ευρύ κοινό. 

Περισσότερα...

Το Εξειδικευμένο Βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας που διαθέτουμε σας παρουσιάζει 3 επιλεγμένα βιβλία του Irvin Yalom. Ο Irvin Yalom είναι ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία ψυχοθεραπευτές και σημαντικότερους εν ζωή εκπροσώπους της υπαρξιακής σχολής ψυχοθεραπείας συγγραφέας πολλών βιβλίων και του πληρέστερου εγχειριδίου υπαρξιακής ψυχοθεραπείας αλλά και μια ιδιαίτερα δημοφιλής προσωπικότητα στη χώρα μας.

Περισσότερα...

Η εφηβεία αποτελεί την τελική δοκιμασία της κοσμοαντίληψης των ίδιων των γονιών. Το παιδί τους, το ανθρώπινο πλάσμα που μεγαλώνει στους κόλπους της οικογένειάς τους και που είναι όχι μόνο ο φορέας των επιθυμιών τους, αλλά και ο πραγματικός καταγραφέας της πρακτικής τους αλήθειας (δηλαδή του πώς οι ίδιοι το μεγάλωσαν πέρα από τις ιδέες τους), για πρώτη φορά ουσιαστικά ανοίγει το στόμα του!

Περισσότερα...

Τα παρακάτω βιβλία ψυχολογίας βρίσκονται σε στοκ, στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr και προσφέρονται με σημαντική έκπτωση.
Πρόκειται για βιβλία ψυχολογίας, όπου άλλα αφορούν επαγγελματίες ψυχικής υγείας και άλλα το ευρύ κοινό. Είναι βιβλία τα οποία έμειναν… στο ράφι, είτε από λανθασμένες παραγγελίες, είτε από ακυρώσεις είτε για άλλους λόγους.
Η έκπτωση είναι διαφορετική για το κάθε ένα και προσφέρεται μέχρι την εξάντληση του αποθέματος, του εκάστοτε βιβλίου.

Περισσότερα...

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :