Η παρακάτω μελέτη εξετάζει τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στους φοιτητές των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, εξετάζει την επίδραση στις διαταραχές του ύπνου, στο άγχος και στην ευεξία.

Πριν συμφωνήσετε να συμμετάσχετε στη μελέτη, παρακαλούμε διαβάστε τις ακόλουθες πληροφορίες.

Η έρευνα διεξάγεται από το Τμήμα Ψυχολογίας του City Unity College και του Cardiff Metropolitan University.
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι άτομα με διαταραχές ψυχικής υγείας αποκλείονται από τη μελέτη.

Στη μελέτη αυτή, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τέσσερα ερωτηματολόγια και οι απαντήσεις θα είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Η εμπιστευτικότητα θα διασφαλιστεί με τη φύλαξη των δεδομένων
στο ερευνητικό εργαστήριο, στο οποίο θα έχει πρόσβαση μόνο ο ερευνητής.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποσυρθούν από τη μελέτη όποτε το επιθυμούν και η συμμετοχή τους είναι εθελοντική.
Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα ή για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο ερευνητή.

Για οποιαδήποτε γενική ερώτηση σχετικά με την έρευνα, επικοινωνήστε με τη Δρ Νικολέττα Γερονικόλα στο n.geronikola @cityu.gr, ενώ για ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας, ως συμμετέχων στην παρούσα μελέτη, επικοινωνήστε με το City Unity College στην οδό Θησέως 15-17, Σύνταγμα, Αθήνα 105 62, τηλ: + 30. 211.7109150.

Cardiff Metropolitan University Αριθμός έγκρισης δεοντολογίας: 2024-BSc-04

Μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για συμμετοχή στην μελέτη: Διερεύνηση των επιπτώσεων της πανδημίας CΟVID-19 στους φοιτητές των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Γκαλτέμης Αλέξανδρος

gkaltemis alexΤμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας.
Μετάφραση ξενόγλωσσου περιεχομένου, επιμέλεια άρθρων.