Στο πλαίσιο εκπόνησης της πτυχιακής μου εργασίας ως φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, διεξάγω έρευνα με σκοπό τη μελέτη των σχέσεων ανάμεσα τη διαπροσωπική ενσυνειδητότητα, την ποιότητα της φιλίας και την προβληματική χρήση του διαδικτύου σε άτομα ηλικίας 18 - 30 ετών.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι εθελοντική, ανώνυμη, εμπιστευτική και κανείς εκτός των ερευνητών δεν θα έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο υλικό.

Σε περίπτωση που αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε για οποιοδήποτε λόγο μπορείτε να σταματήσετε. Τα στοιχεία τα οποία θα συλλεχθούν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο προκειμένου να συμμετέχετε στην έρευνα Διαπροσωπική ενσυνειδητότητα, ποιότητα φιλίας & προβληματική χρήση του διαδικτύου

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γράφουσα Δέσποινα Πάκια (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με την επόπτρια της πτυχιακής εργασίας Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας κα Αντωνία Παπαστυλιανού (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χρύσα Πράντζαλου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια και συγγραφή άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.