Ο Dr Wayne Dyer ήταν δημοφιλής Αμερικανός καθηγητής αυτοβελτίωσης, συγγραφέας και ομιλητής παρακίνησης. Είχε εμπνεύσει και εξακολουθεί να εμπνέει ανθρώπους μέσα από τα βιβλία του και τις ιδέες που άφησε στο πέρασμά του!

Για τον Wayne Dyer το ταξίδι της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης μας φέρνει σε επαφή με το κέντρο της ζωής. Στη ζωή μας έλκουμε και φέρνουμε αυτό που είμαστε κι όχι αυτό που θέλουμε, μας λέει χαρατηριστικά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να γίνουμε όλα όσα επιθυμούμε να μας έρθουν ή να συναντήσουμε σε κάποιον έξω από εμάς;

H δύναμη της πρόθεσης

- Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και τότε τα πράγματα που βλέπετε θα αλλάξουν!

- Ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο μέσα από την αγάπη της Συμπαντικής Πηγής· θα πρέπει να είστε αγάπη για να συνδεθείτε με τη Δύναμη της Πρόθεσης.

- Εναρμονιστείτε με τα Επτά Πρόσωπα της Πρόθεσης για να μπορέσετε να αλλάξετε τη ζωή σας.

- Αν βιώνετε άγχος ή κατάθλιψη, ή αν δεν νιώθετε ικανοί να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, εξετάστε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο προσελκύετε αυτές τις καταστάσεις στη ζωή σας

Μετά το best seller Τα 10 Μυστικά του Dr. Wayne Dyer για Επιτυχία και Εσωτερική Γαλήνη, ο Wayne W. Dyer σε αυτό το νέο, κορυφαίο έργο του προσφέρει μια λεπτομερή ανάλυση των βασικών Αρχών και Νόμων της Πρόθεσης, που διέπουν κάθε ανθρώπινη προσππάθεια για δημιουργία και επιτυχία.

Επιπλέον, παραθέτοντας αληθινές ιστορίες και παραδείγματα, υποδεικνύει συγκεκριμένους τρόπους-κλειδιά με τους οποίους θα επανασυνδεθούμε με τη Δύναμη της Πρόθεσης, αποκτώντας τη δυνατότητα να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να τη διαμορφώσουμε όπως ακριβώς επιθυμούμε.

Αποκτήστε το βιβλίο Η δύναμη της πρόθεσης, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου

Το Τάο Τε Κινγκ, γραμμένο πριν από 2.500 χρόνια από τον κορυφαίο Κινέζο φιλόσοφο Λάο Τσε, αποτελεί το απόσταγμα της Ταοϊστικής Σοφίας και θεωρείται ως η απόλυτη ερμηνεία της Ύπαρξης.

Με τη δική του μοναδική και σύγχρονη πνευματική ματιά, ο Dr Wayne Dyer φωτίζει τα μυστικά του κλασικού κειμένου, φανερώνοντάς μας τα κλειδιά για να βιώσουμε και να εφαρμόσουμε την αρχαία σοφία του Τάο στον σημερινό κόσμο για μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Αποκτήστε το βιβλίο Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Εκπλήρωση Επιθυμιών

Kάθε τι που υπάρχει σήμερα το είχε πρώτα κάποιος φανταστεί. Και ό,τι ποτέ θα υπάρξει κάποιος θα πρέπει πρώτα να το φανταστεί.

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σε μυήσει στην υψηλή τέχνη της εκπλήρωσης των επιθυμιών. Το μεγαλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί είναι η Φαντασία.

Το βιβλίο Εκπλήρωση Επιθυμιών είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σε ταξιδέψει σε έναν κόσμο αυτοανακάλυψης όπου μπορείς να αρχίσεις να συνδέεσαι με τις απίστευτες ικανότητες υλοποίησης που κρύβονται μέσα σου και να δημιουργήσεις μία ζωή στην οποία ό,τι κι αν φανταστείς για τον εαυτό σου μετατρέπεται σε απλή πραγματικότητα.

Ο Dr Wayne W. Dyer εξερευνά για πρώτη φορά την αχαρτογράφητη περιοχή του ανώτερου εαυτού και ουσιαστικά σου δείχνει πώς μπορείς πραγματικά να αλλάξεις την αντίληψη που έχεις για τον εαυτό σου, να ακολουθήσεις έναν θεϊκά εμπνευσμένο τρόπο ζωής και να πραγματώσεις την πνευματική αλήθεια ότι μέσα από τη ματιά του Θεού όλα είναι δυνατά.

Εφαρμόζοντας ειδικές τεχνικές επανεκπαίδευσης του υποσυνείδητου αποκτάς την ικανότητα όχι μόνο να οραματίζεσαι, επιστρατεύοντας τη φαντασία σου, οτιδήποτε επιθυμείς να υλοποιήσεις για τον εαυτό σου, αλλά και να ακολουθήσεις το «ανώτερο κάλεσμά» σου παραμένοντας συνδεδεμένος με την Πηγή των Πάντων.

Ακόμα θα μάθεις να εκπαιδεύεις και να εκμεταλλεύεσαι τη δύναμη της φαντασίας σου με νέους εκπληκτικούς τρόπους που πηγάζουν μέσα από την υψηλή θέαση του ανώτερου εαυτού σου.

Το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει να Δεις –με το Δ κεφαλαίο– ότι είσαι και εσύ ένα θείο ον και ότι ήδη κατέχεις έναν εσωτερικό αόρατο εαυτό που σε καθοδηγεί προς την κυριαρχία της τέχνης της υλοποίησης. Αυτήν την κυριαρχία μπορείς να την αποκτήσεις μέσω του συνειδητού και εμπρόθετου ελέγχου της φαντασίας σου!

Αποκτήστε το βιβλίο Εκπλήρωση επιθυμιών, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Η σοφία των αιώνων

Τι θα είχαν να μας πουν σήμερα οι σοφοί μας πρόγονοι;

Σε μια περιεκτική συλλογή εύστοχων αποσπασμάτων από τα έργα μερικών από τους μεγαλύτερους στοχαστές των τελευταίων είκοσι πέντε αιώνων, ο συγγραφέας Wayne Dyer εξηγεί τη σημασία και το ευρύτερο νόημα που έχει για τη ζωή μας καθένα από αυτά τα αποσπάσματα σοφίας.

Παράλληλα -και αυτό είναι το σημαντικότερο- φανερώνει τον τρόπο για να εφαρμόσουμε αυτές τις διδαχές στη ζωή μας σήμερα.

Ένα πολύτιμο και ωφέλιμο δώρο για όλους μας, που προσεγγίζει την αυθεντική σοφία μέσα από τα λόγια εξήντα μεγάλων διανοούμενων, όπως ο Ουόλτ Ουίτμαν, ο Σαίξπηρ, ο Μαχάτμα Γκάντι, από την αρχαιότητα ως τη σύγχρονη εποχή.

Ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Wayne Dyer, εντρυφώντας στη διδασκαλία των πνευματικών ανθρώπων του παρελθόντος, ανασύρει αξίες και σοφία για το παρόν.

Οι φωνές που συγκεντρώνονται σε αυτό το βιβλίο καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ιστορικών περιόδων και πολιτισμών, ωστόσο μεταδίδουν οικουμενικές αλήθειες και μας παρέχουν μια μοναδική διπλή ευκαιρία: Να λάβουμε καθοδήγηση από τους σπουδαίους προγόνους μας και να αναγνωρίσουμε τη δυνατότητά μας να θριαμβεύσουμε.

Αποκτήστε το βιβλίο Η σοφία των αιώνων, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Ο ιερός σου εαυτός

Ήρθε η ώρα να ανταποκριθείς στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής σου: την επίτευξη της υπέρτατης Ελευθερίας.

Ο Wayne W. Dyer, ένας από τους σημαντικότερους πνευματικούς ανθρώπους της εποχής μας, μας παίρνει μαζί του σε ένα ιερό ταξίδι μεταμόρφωσης, όπου το αιώνιο πνεύμα θριαμβεύει πάνω στο φθαρτό εγώ.

Ο "Ιερός σου εαυτός" είναι ένας εμπνευσμένος οδηγός "φώτισης", που μας μαθαίνει να αντλούμε από την απεριόριστη δύναμη του ανώτερου εαυτού μας και να ζούμε την κάθε μέρα με τη μέγιστη δυνατή αίσθηση γαλήνης και πληρότητας.

Αποκτήστε το βιβλίο Ο ιερός σου εαυτός, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Τα 10 μυστικά του Dr. Wayne Dryer για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη

Το πιο εμπνευσμένο βιβλίο του διάσημου συγγραφέα Wayne Dyer, που μας ανοίγει νέους ορίζοντες και μας βοηθά να αλλάξουμε ριζικά τη ζωή μας, αποκτώντας πίστη στον εαυτό μας και στο αστείρευτο δυναμικό που κρύβεται μέσα μας.

Τα 10 Μυστικά που μοιράζεται μαζί μας, αποτελούν το απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας του και απευθύνονται σε όσους αποφασίσουν να βαδίσουν συνειδητά στο μονοπάτι της ζωής, στοχεύοντας σε επιτυχία και εσωτερική γαλήνη.

Αποκτήστε το βιβλίο Τα 10 μυστικά του Wayne Dyer για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη , από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χρύσα Πράντζαλου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια και συγγραφή άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.