έρευνα, διατροφικά προβλήματα

Η Σταυρούλα Αλεξάνδρου, ψυχολόγος και φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία: Κατεύθυνση Κλινικής Ψυχολογίας» του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε εθελοντικά στην έρευνα που διεξάγει στο πλαίσιο της διπλωματικής της εργασίας.

Σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει τη σχέση μεταξύ των διατροφικών διαταραχών και του τρόπου που αντιλαμβάνεται κάποιος τον εαυτό του και τους άλλους.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και τα δεδομένα που συλλέγονται παραμένουν αυστηρώς προσωπικά. Μπορείτε να βρείτε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο της έρευνας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUY5qke0m5168GEdPSHi7ZW8QyHhI3KtoSRAKtb3DuRoDlMQ/viewform

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ερευνήτρια στην ηλεκτρονική της διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).