Το ICPS σε συνεργασία με το e-psychology προσφέρει ειδική έκπτωση (25%) σε 5 επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευτικούς που θα εγγραφούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατά το έτος 2016-2017.

Το πρόγραμμα που καθιέρωσε τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση Παιδοψυχολόγων στην Ελλάδα!

10 Σειρές – 10 Χρόνια Επιτυχημένης Λειτουργίας!

13 Εξειδικευμένοι Εκπαιδευτές / Επιτυχημένοι Επαγγελματίες στα αντικείμενα τους μοιράζονται μαζί σου τεχνογνωσία και εμπειρία!

Πλήρως αναγνωρισμένο στην Ελλάδα από το ΣΑΕΠ!

Πρακτική άσκηση σε διάφορους φορείς ανά την Ελλάδα!

Παιδική ανάπτυξη, Ψυχική Υγεία, Διαζύγιο, Αυτοπεποίθηση, Υιοθεσία, Πένθος, Μαθησιακές Δυσκολίες, Εκφοβισμός, Αντικοινωνική Συμπεριφορά, Οικογενειακή Βία, Παιδική Κακοποίηση, Σεξουαλικές Διαταραχές, Ψυχοπαθολογία και πολλά άλλα.

Αξιολόγηση μέσω εργασιών, παρουσιάσεων, portfolio, ερευνών και πτυχιακής εργασίας.

Συμπεριλαμβάνει το διακεκριμένο πρόγραμμα «Elite Scientific Presentations» για την εκπαίδευση στις παρουσιάσεις και τις δημόσιες ομιλίες!

ΕΝΑΡΞΗ: 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Περισσότερες Πληροφορίες: http://goo.gl/uI8I4C

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ psychology.gr

Επικοινώνησε τώρα: 210.64.56.565

To πρόγραμμα προσφέρεται full time και part-time mode τα Σαββατοκύριακα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα
Παιδοψυχολογία

Ως παιδοψυχολογία ορίζεται ο κλάδος της ψυχολογίας που έχει ως...

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).