Συμβουλευτική και Εποπτεία Επικεντρωμένη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Το Διαπανεπιστημιακό – Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, την Υγεία και την Εργασία" διοργανώνει δωρεάν διημερίδα την Παρασκευή 18 Μαΐου (17:00- 20:00) και το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 (09:30-14:30).

 


 

Θέμα διημερίδας: "Συμβουλευτική και Εποπτεία Επικεντρωμένη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Τόπος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», Κεντρικό κτίριο ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου 30

Είσοδος ελεύθερη: (θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης)

Πληροφορίες: 210 3689306, κα Μαρία Bουλβούλη, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 18-05-2018 5:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).