Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλώ να λάβετε μέρος στην έρευνα για την ποιότητα της επαγγελματικής ζωής των ειδικών ψυχικής υγείας που ασχολούνται με την παροχή συμβουλευτικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών και τις μεταβλητές που την επηρεάζουν. Η έρευνα πραγματοποιείται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Ψυχολογίας, κάτω από την εποπτεία του Καθηγητή Ψυχολογίας Δρ. Αναστάσιου Σταλίκα.

Η συμμετοχή σας αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τη διεξαγωγή της έρευνας, η οποία ελπίζω ότι θα καταφέρει να ρίξει φως στους παράγοντες που θωρακίζουν και προστατεύουν την ποιότητα της επαγγελματικής μας ζωής.

Το ερωτηματολόγιο χρειάζεται περίπου 15-20 λεπτά για να συμπληρωθεί και η συμπλήρωση μπορεί να γίνει ακόμα και από το κινητό ή το tablet σας. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πραγματικά εκτιμώ τον χρόνο και τη διάθεση σας να συμμετέχετε στην έρευνα.

Με εκτίμηση,
Αγάθη Λακιώτη
 
Υ.Γ. Παρακαλώ προωθήστε το σε όποιον κρίνετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει
 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTi32RvXVn4sWnqLaCAF4cqS4qbm0QzE136v844hh0tMNmnA/viewform?usp=sf_link

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).