Στα πλαίσια της προσπάθειας μας στο E-Psychology να υποστηρίζουμε και διευκολύνουμε το έργο των φοιτητών ψυχολογίας, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην έρευνα ψυχολογίας της φοιτήτριας Κελγιάννη Ειρήνης, με θέμα "Ποιος είναι ο ρόλος της ερωτικής μεταβίβασης στην θεραπευτική σχέση".

Η Κελγιάννη Ειρήνη και είναι τριτοετής φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού προγράμματος Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα αυτή απευθύνεται σε όλους τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές. Η έρευνα έχει την απαιτούμενη δεοντολογική έγκριση για την διεξαγωγή της. Γι’ αυτήν θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν ατομικές ημιδομημένες συνεντεύξεις με όσους θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Η έρευνα διενεργείται σε συνεργασία µε το Πανεπιστήμιο, University of East London (UEL).

Σκοπός της παρούσας ποιοτικής έρευνας είναι να διερευνήσει την εμπειρία των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών της ερωτική μεταβίβασης μέσα στην θεραπευτική σχέση και πως την επηρεάζει . Θα εξεταστούν επίσης τρόποι διαχείρισης και αντίδρασης αυτής της κατάστασης από τους ίδιους όπως επίσης και τα συναισθήματα που αναπτύχθηκαν από τον ίδιο κατά την διάρκεια και στο τέλος της θεραπευτικής διαδικασίας.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και θα τηρηθεί αυστηρά η αρχή της εμπιστευτικότητας. Τα στοιχεία των χρηστών θα είναι απόρρητα και τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν µόνο για τους σκοπούς της συγκεκριμένης έρευνας.

Η συμμετοχή του κάθε χρήστη είναι πολύτιμη και για αυτό µη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την συγγραφέα, για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας για συμμετοχή στην έρευνα:

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.επικοινωνίας: 69488120514

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr