Σκεφτείτε το βιβλίο ως ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να μαθητεύσετε στην ανθρώπινη φύση. Οι Νόμοι της Ανθρώπινης Φύσης έχουν ως στόχο να σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς και να φωτίσουν τις ρίζες της.

Αποκωδικοποιήστε τη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας

Είμαστε κοινωνικά όντα.

Οι ζωές μας εξαρτώνται από τις σχέσεις μας με τους συνανθρώπους μας.

Το να γνωρίζουμε γιατί δρουν οι γύρω μας με έναν συγκεκριμένο τρόπο μας δίνει μια μοναδική δεξιότητα, χωρίς την οποία όλα τα άλλα ταλέντα μας δεν αξιοποιούνται στο έπακρο.

Αντλώντας παραδείγματα από ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Περικλής, η βασίλισσα Ελισάβετ Α΄, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και πολλές άλλες, ο Robert Greene μας δείχνει τον τρόπο να αποστασιοποιηθούμε από τα συναισθήματά μας και να αποκτήσουμε αυτοέλεγχο.

Να αναπτύξουμε ενσυναίσθηση και διορατικότητα και να καταφέρουμε να διακρίνουμε τι κρύβεται πίσω από τις μάσκες των συνανθρώπων μας. Να ξεφύγουμε από τη ζώνη της άνεσής μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε τον βασικό, ουσιαστικό στόχο της ζωής μας.

Είτε πρόκειται για την επαγγελματική ή την προσωπική μας ζωή είτε για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, Οι Νόμοι της Ανθρώπινης Φύσης προσφέρουν ευφυείς τακτικές επιτυχίας.

Ο Robert Greene έχει βοηθήσει εκατομμύρια αναγνώστες αποστάζοντας την αρχαία σοφία, γνώση και φιλοσοφία σε προσβάσιμα βιβλία για όσους αναζητούν δύναμη, βελτίωση και κατανόηση.

Είπαν για το βιβλίο

Διαφωτιστικό! - The Guardian

Σαγηνευτικό! - Forbes

Οι Νόμοι της Ανθρώπινης Φύσης προσφέρουν εξαιρετικά περιεκτικές πληροφορίες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνανθρώπων μας. Η έντονη περιέργεια του Greene για τις εσωτερικές ανθρώπινες διεργασίες είναι μεταδοτική, καθώς μας προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε στην έρευνά του γύρω από τους λόγους που εξηγούν το γιατί κάνουμε ό,τι κάνουμε.

Συχνά –και πολύ σωστά– μας υπενθυμίζει ότι προκειμένου να καταλάβουμε τους άλλους πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα να καταλάβουμε τι κινητοποιεί εμάς τους ίδιους. - New York Journal of Books

Σε αυτόν τον λεπτομερή και εκτενή οδηγό, ο Greene επιδιώκει να μεταμορφώσει τον αναγνώστη σε έναν πιο ήρεμο παρατηρητή, με στρατηγικές ικανότητες και ανοσία στο συναισθηματικό δράμα. Μπορεί να ακούγεται απλώς ως κάτι πολλά υποσχόμενο, όμως ακόμα και οι πλέον σκεπτικιστές θα το πιστέψουν μόλις εντρυφήσουν στο εξαιρετικά δομημένο κείμενο του Greene. - Publishers Weekly

Εντυπωσιακό… με γοητευτικό λόγο… συναρπαστικό! Απαραίτητο σε κάθε άνθρωπο που θέλει να φτάσει στην κορυφή!- People

Ο συγγραφέας Robert Greene 

Ο Robert Greene είναι ο συγγραφέας των Νο1 best sellers των New York Times Δύναμη, Οι 33 Στρατηγικές του Πολέμου, Η Τέχνη της Σαγήνης και Mastery. Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο ως ειδικός στις στρατηγικές ισχύος. Ζει στο Λος Άντζελες.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χρύσα Πράντζαλου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια και συγγραφή άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr