Αυτογνωσία και Αυτοεκτίμηση

Εισηγητής : Σοφία – Ερατώ Μερτζανάκη
Ψυχολόγος- Μsc Παιδοψυχολογία
Συστημική Ψυχοθεραπεία
 
Σε ποιούς απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και σε όποιον από το ευρύ κοινό ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.
 
Σκοπός: Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση διαφόρων τεχνικών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω της ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.
 
Περιγραφή: Αυτογνωσία είναι το μοναχικό ταξίδι του καθενός από εμάς, για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καλύτερα, πέρα από ρόλους, μάσκες, ετικέτες, που άλλοι ή κι εμείς οι ίδιοι έχουμε κολλήσει στον εαυτό μας και πολλές φορές έχουμε γίνει ένα με αυτά. Η αυτοεκτίμηση είναι η αίσθηση που έχουμε για την προσωπική μας αξία. Είναι ο βαθμός στον οποίο μας αρέσει ο εαυτός μας και τον εκτιμούμε.
 
Αυτό το σεμινάριο δίνει έμφαση τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη. Αρχικά γίνεται μια θεωρητική παρουσίαση για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.
 
Στην συνέχεια περιγράφονται διαφορετικοί τρόποι ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης . Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών μέσα από την χρήση βιωματικών ασκήσεων (παίξιμο ρόλων, δημιουργικές τεχνικές κ.α ) και συνοδευτικών φύλλων εργασίας.
 
Πληροφορίες Συμμετοχής: 211-2143425 κιν 6972152645
 
 
Κόστος: 35 ευρώ.
 
Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 30
 
Ολιγομελή τμήματα
 
Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης και υλικό σημειώσεων

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 14-03-2018 6:30 pm
Ημ. Λήξης 14-03-2018 9:15 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 35 €
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :