Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει συνταχθεί από την Μαγδαληνή Ζουμπουρλή με επόπτρια την κ. Μαρία Κεφαλοπούλου. Σκοπό έχει να διερευνήσει παράγοντες που σχετίζονται με την κακοποίηση των γυναικών από τους συντρόφους τους.

Πληροφορίες για το ερωτηματολόγιο

Το παρόν ερωτηματολόγιο συνίσταται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και απαιτεί 5 λεπτά χρόνο συμπλήρωσης. Είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις θα επεξεργαστούν με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Αν, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας, νιώσετε άβολα ή αν σας προκληθούν αρνητικά συναισθήματα, παρακαλώ, σταματήστε τη συμπλήρωση του.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε περαιτέρω υποστήριξη, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ψυχολόγο και συντάκτρια της εν λόγω έρευνας Μαγδαληνή Ζουμπουρλή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλώ απαντήστε με ειλικρίνεια στις παρακάτω ερωτήσεις, σημειώνοντας την κατάλληλη απάντηση.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο προκειμένου να συμμετέχετε στην έρευνα: Παράγοντες που σχετίζονται με την κακοποίηση των γυναικών από τους ή τις συντρόφους τους

 

Σημείωση: Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας.

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr