Από το Λεμπέτ στο Ψυχιατρείο - 100 Χρόνια Ιστορία

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην ιστορική διαδρομή του Νοσοκομείου. Με αφετηρία το 1917, που γίνεται η πρώτη εισαγωγή ασθενούς στο Άσυλο Φρενοβλαβών Θεσσαλονίκης”, θα παρουσιαστούν τα στάδια μετεξέλιξής του έως σήμερα, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες. Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Σεβρή Δημήτρη, Ψυχίατρο.

Θα ακολουθήσουν, τιμής ένεκεν, βραβεύσεις της αναγνώρισης και της προσφοράς τέως υπαλλήλων του Νοσοκομείου, οι οποίοι - μέσα από τις θέσεις κλειδιά που κατείχαν - έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην μετεξέλιξη του Νοσοκομείου μας. Επιπρόσθετα, θα τιμηθούν αντιπροσωπευτικά ασθενείς, από τους παλιότερα νοσηλευόμενους στο Ψ.Ν.Θ.

Παράλληλα, κατά μήκος του περιστυλίου του κτιρίου Διοίκησης, θα εκτεθεί αρχειακό φωτογραφικό υλικό και έκθεση έργων τέχνης ασθενών.

Τέλος, την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό συγκρότημα “Εμείς & Εσείς”, το οποίο αποτελείται από επανενταγμένους ασθενείς του Νοσοκομείου μας,.

Email Επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 10-10-2017 6:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Ψυχιατρικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Γ.Ν.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :