Από το Λεμπέτ στο Ψυχιατρείο - 100 Χρόνια Ιστορία

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην ιστορική διαδρομή του Νοσοκομείου. Με αφετηρία το 1917, που γίνεται η πρώτη εισαγωγή ασθενούς στο Άσυλο Φρενοβλαβών Θεσσαλονίκης”, θα παρουσιαστούν τα στάδια μετεξέλιξής του έως σήμερα, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες. Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Σεβρή Δημήτρη, Ψυχίατρο.

Θα ακολουθήσουν, τιμής ένεκεν, βραβεύσεις της αναγνώρισης και της προσφοράς τέως υπαλλήλων του Νοσοκομείου, οι οποίοι - μέσα από τις θέσεις κλειδιά που κατείχαν - έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην μετεξέλιξη του Νοσοκομείου μας. Επιπρόσθετα, θα τιμηθούν αντιπροσωπευτικά ασθενείς, από τους παλιότερα νοσηλευόμενους στο Ψ.Ν.Θ.

Παράλληλα, κατά μήκος του περιστυλίου του κτιρίου Διοίκησης, θα εκτεθεί αρχειακό φωτογραφικό υλικό και έκθεση έργων τέχνης ασθενών.

Τέλος, την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό συγκρότημα “Εμείς & Εσείς”, το οποίο αποτελείται από επανενταγμένους ασθενείς του Νοσοκομείου μας,.

Email Επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 10-10-2017 6:30 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ψυχιατρικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Γ.Ν.

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).