Κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του έναν ήρωα και έχοντας περάσει μια Μυστική Οδύσσεια αρκετές φορές αναζητά την Ιθάκη του, την επιστροφή στον εαυτό του. Η αυτογνωσία είναι μια αρετή που μέσα από το εξελικτικό ταξίδι της ύπαρξής μας καλούμαστε να κατακτήσουμε.

Ακολουθούν 2 νέοι πρακτικοί οδηγοί αυτοβοήθειας και αυτογνωσίας με ερωτήσεις προσωπικής ανάπτυξης που διανθίσουν και θα φωτίσουν το εσωτερικό σου ταξίδι.

Ηρακλής ο ήρωας μέσα μας

Αυτό το βιβλίο μιλάει για σένα. Για τον ήρωα μέσα σου.

Ήρωας είναι οποιοσδήποτε άνθρωπος έζησε έναν μεγάλο πόνο και μεταμορφώθηκε από αυτόν δυναμώνοντας. Η μοίρα του είναι να χαράζει ένα νέο μονοπάτι, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλους εκείνους που ακολουθούν.

Ο μύθος του Ηρακλή μάς συμπαρίσταται στην ατομική μας προσπάθεια να κάνουμε τους προσωπικούς μας άθλους, εκείνους που θα επιλέξουμε, αλλά κυρίως αυτούς που θα μας καλέσει η ίδια η ζωή να φέρουμε εις πέρας, ανακαλύπτοντας τον μεγαλειώδη Αληθινό μας Εαυτό και ανοίγοντας τον δικό μας δρόμο προς την πνευματική διάσταση της ύπαρξής μας.

Προς τα ουράνια.

Περιέχει ερωτήσεις προσωπικής ανάπτυξης

Ακολουθήστε αυτόν τον πρακτικό και πρωτότυπο Οδηγό Αυτογνωσίας και απαντήστε στις ερωτήσεις προσωπικής ανίχνευσης που δείχνουν τον δρόμο προς την αποκατάσταση της Αληθινής μας Ταυτότητας.

Αποκτήστε το βιβλίο Ηρακλής ο ήρωας μέσα μας , από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Μυστική οδύσσεια

Η Οδύσσεια του Ομήρου, το αρχετυπικό αυτό κείμενο που αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης από όπου σκύβει και πίνει ολόκληρη η ανθρωπότητα, έχει πολλαπλά επίπεδα ανάγνωσης. Και κρύβει πολλά μυστικά…

Μετά από μελέτη επτά ετών, μοναδική στα παγκόσμια δεδομένα, η Ιουλία Πιτσούλη μας παρουσιάζει μια εντελώς νέα ερμηνεία της Οδύσσειας, αποκωδικοποιώντας την ετυμολογία των ονομάτων, τη σημειολογία των τόπων και των περιστατικών και ακολουθώντας τον προπάτορα Οδυσσέα και τον Όμηρο στον μυστικό δρόμο για την αφύπνιση του νου και την απόδρασή του από τις απατηλές ψευδαισθήσεις.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα μυστικά κλειδιά της απελευθέρωσης που είναι κρυμμένα στα λόγια του Ομήρου και διευρύνετε τα όρια της κατανόησής σας για την αληθινή φύση των πραγμάτων.

Απαντήστε σε προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις «προσωπικής ανίχνευσης» και ακολουθήστε αυτόν τον εκπληκτικό Οδηγό Αυτογνωσίας που δείχνει τον δρόμο για την επιστροφή στην Πνευματική μας Πατρίδα.

Αποκτήστε το βιβλίο Μυστική Οδύσσεια , από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χρύσα Πράντζαλου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια και συγγραφή άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.