Ακρόαση άρθρου......

Αυτή η πολύ γλυκιά ταινία μικρού μήκους θα σας ζεστάνει την καρδιά και αξίζει να τη δείτε! Αναφέρεται σε ένα παιδί και στο δεντρόσπιτο του. 

Ξεκινώντας, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή, ένα μικρό αγόρι να μετακομίζει και να αφήνει πίσω του το δεντρόσπιτο που τόσο αγαπά και έχει φτιαξει με φροντίδα, καθώς βλέπουμε να αφήνει το κράνος του στα “πόδια” του δέντρου αλλά και μία ειδική πινακίδα που είχε φτιάξει για αυτό με το όνομα του, Jimmy.

Πηγαίνει στην πόλη, όπου όλα τα σπίτια είναι ολόιδια, το ένα με το άλλο, και δεν υπάρχει τόση φύση όσο στην εξοχή όπου έμενε πριν. Φτάνοντας όμως στην καινούργια μόνιμη κατοικία, λυπημένος που άφησε τον φίλο του πίσω, ανακαλύπτει την πίσω αυλή με μία όμορφη τσουλήθρα και κάπως σαν να ξαναβρίσκει την χαρά του.

Παράλληλα, βλέπουμε το δέντρο να “έρχεται στη ζωή” και να δείχνει στεναχωρημένο αφού ανακαλύπτει το κράνος του Jimmy που άφησε πίσω. Ξεριζώνεται από το έδαφος και αποφασίζει να πάει να βρει τον καλό του φίλο.

Φτάνοντας στο καινούργιο σπίτι του μικρού, παρατηρεί την καινούργια τσουλήθρα στην πίσω αυλή και δείχνει φανερά λυπημένο, καθώς πιστεύει πως έχει αντικατασταθεί. Αφήνει το κράνος στην αυλή και φεύγει ξανά.

Στην πορεία όμως, τράβηξε την προσοχή από άλλα μικρά παιδιά μέσα στην πόλη, όπου το παρατήρησαν να περιφέρεται.

Στην τελευταία σκηνή, βλέπουμε τον Jimmy που βρίσκει το κράνος και ενθουσιάζεται γιατί καταλαβαίνει πως ο φίλος του είναι κάπου γύρω. Αρχίζει να τον ψάχνει και εν τέλη τον βρίσκει λίγο πιο δίπλα, να έχει πάρει πάλι μορφή δεντρόσπιτου και να είναι ριζωμένο στο έδαφος. Πηγαίνει και αφού τον αγκαλιάζει, έρχονται τα δύο άλλα παιδάκια που είχαν δει το δεντρόσπιτο και τον ρωτάνε αν μπορούν να παίξουν όλοι μαζί.....

Ομάδα που δημιούργησε το έργο:
Mikel Mugica
Adele Hawkings
Soo Kyung Kang

Τα πρώτα σε αναζητήσεις Βιβλία για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας.
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ | Προσωποποιημένη Συμβουλευτική στις αγορές σας.

Μουσική:
Carlos Martin

Ήχος:
Dione Tan

Ηθοποιοί Φωνής:
Daniel Cantor
Madison Faust
Soo Kyung Kang

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Ειρήνη Κοστιούκ

eirini kostioucΦοιτήτρια Δημοσιογραφίας.
Μέλος της ομάδας συγγραφής - επιμέλειας άρθρων του PSYCHOLOGY.GR