Έρευνα της Κάτρη Αργυρώς μέρος της διπλωματικής εργασίας της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής, του κολλεγίου ICPS (Institution of Counseling and Psychological Studies).

Η έρευνα απευθύνεται αποκλειστικά σε προσωποκεντρικούς θεραπευτές.

https://docs.google.com

Θα βρείτε ένα ερωτηματολόγιο που έχει σκοπό να διερευνήσει τη στάση σας απέναντι στις αποφάσεις και στα θέλω σας. Δεν υπάρχουν "σωστές" ή "λάθος" απαντήσεις, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι ειλικρινείς και αυθόρμητες απαντήσεις σας. Να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες που υπάρχουν πριν από κάθε ενότητα. Το ερωτηματολόγιο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για ερευνητικό σκοπό και είναι ανώνυμο.

Είναι σημαντικό για την επεξεργασία των δεδομένων να απαντάτε σε όλες τις ερωτήσεις. Αν για κάποιες ερωτήσεις μπορεί να μη σας αντιπροσωπεύουν οι προτεινόμενες απαντήσεις, σημειώστε την απάντηση που προσεγγίζει έστω και λίγο τη δική σας άποψη. 

Σημείωση: Εάν θέλετε το ερωτηματολόγιό σας να αποσυρθεί από τα δεδομένα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 48 ωρών

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).