Η φετινή άνοιξη συμπεριφέρθηκε σαν καλοκαίρι και γρήγορα μας ανέβασε τη διάθεση. Με αυτή την καλοκαιρινή ενέργεια, σας είδαμε να διαλέγετε βιβλία γεμάτα αισιοδοξία και αγάπη για τον εαυτό σας και τους γύρω σας. 

Διακρίναμε, επίσης, ένα κύμα τρυφερό, αντί για θαλασσινό, μιας και διαλέξατε βιβλία που βελτιώνουν τις ενδοοικογενειακές σχέσεις. Γιατί όλα ξεκινάνε από την οικογένεια μας. Και να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, αλλά υγιείς σχέσεις ανάμεσα στους δύο. 

1.Το παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής

Γιατί δεν απολαμβάνεις τη ζωή όσο θα ήθελες;

Ίσως η απάντηση να μην είναι αυτή που νομίζεις. Δεν φταις εσύ. Ίσως όμως ευθύνονται όσα ακούς πως πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις τη ζωή.

Ο ήρωας της ιστορίας έχει την τύχη να συναντήσει μια μαγική οδηγό που του δείχνει ένα εναλλακτικό μονοπάτι.

Σε αυτό το πρωτοπόρο και αντισυμβατικό βιβλίο, ο Δημήτρης Φλαμούρης PhD καταρρίπτει πολλούς από τους μύθους του χώρου της αυτοβελτίωσης.

Συνδυάζοντας τις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης, της νέας επιστήμης του άγχους και της επιστήμης της κινητοποίησης, με την Ψυχολογία, την Υπαρξιακή Φιλοσοφία αλλά και την Αρχαία Σοφία προτείνει έναν διαφορετικό, πιο ανθρώπινο δρόμο.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα διαβάσεις:

  • Πώς μπορείς να ζήσεις πιο ευτυχισμένα ακόμα και χωρίς να έχεις στόχους ή όνειρα.
  • Πώς μπορείς να βρεις τι θέλεις στη ζωή σου (και ότι είναι φυσιολογικό να μην το ξέρεις ακόμα).
  • Πώς να διαχειρίζεσαι το άγχος και να το κάνεις σύμμαχο (όσο και αν αγχώνεσαι). Στην πράξη.
  • Πώς να λύσεις τον γρίφο της χαμηλής αυτοπεποίθησης. Στην πράξη.
  • Πώς να διαχειριστείς τις αρνητικές σκέψεις και τα δυσάρεστα συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν. Στην πράξη.
  • Πώς να κατανοήσεις και να τιθασεύσεις το μυαλό σου.
  • Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με όλους. Στην πράξη.
  • Πώς να βρεις τη δύναμη της θέλησης για να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις αλλά δυσκολεύεσαι και πώς να αντιστέκεσαι στους πειρασμούς. Στην πράξη.
  • Πώς να απαντήσεις στο ερώτημα του νοήματος της ζωής.

Γραμμένο με το γνωστό πρακτικό και ιδιαίτερα προσιτό ύφος του συγγραφέα, το βιβλίο υπόσχεται να σε ταξιδέψει σε μέρη του εαυτού σου που δε θα φανταζόσουν ποτέ ότι υπήρχαν. Σε ένα παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής.

Είσαι έτοιμος για μια ζωή με νόημα;

Αποκτήστε το βιβλίο Το παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

2. Η σχολή των θεών 

Η Σχολή των Θεών είναι ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα.

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ψυχολογικό, κοινωνικό, ακόμα και να το δούμε ως ένα χρονικό, στην πραγματικότητα όμως καμία ταμπέλα δεν θα μπορούσε να το περιχαρακώσει.

Ο ήρωας του βιβλίου, που είναι και ο αφηγητής, ζει μια συνηθισμένη, συμβατική ζωή, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται στον δρόμο του ο Dreamer, για να του αποκαλύψει τη δυνατότητα μιας άλλης πραγματικότητας: ο κόσμος είναι όπως τον ονειρεύεσαι, θα του πει...

Ένα μήνυμα αισιόδοξο δίχως άλλο, που δίνει στον άνθρωπο τη δυνατότητα να κυριαρχήσει στο πεπρωμένο του.

Συγχρόνως, όμως, και ένα μήνυμα ανείπωτης ευθύνης.

Το βιβλίο αυτό στοχεύει να σου αλλάξει τη ζωή ? όπως με τον καιρό είδε ο αφηγητής και τη δική του ζωή να αλλάζει χάρη στις συναντήσεις του με τον Dreamer. Ένα βιβλίο με νόημα και συμβολισμό, που το διαπερνά η υποψία ενός μυστηρίου: Ποιος είναι λοιπόν ο Dreamer;

Ποιος θα μπορούσε άραγε να είναι; Και ποιος είναι ο τόπος από τον οποίο ηχεί η άχρονη αλλά πάντοτε επίκαιρη φωνή Του;

Αφηγητής: Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο;

Dreamer: Άλλαξε! Και ο κόσμος θα αλλάξει κι αυτός. Ο κόσμος είναι όπως είναι γιατί εσύ είσαι έτσι όπως είσαι και όχι το αντίθετο. Για να αλλάξεις τον κόσμο, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πουθενά αλλού, παρά μόνο μέσα σου.

Αποκτήστε το βιβλίο Η σχολή των θεών απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

3. Πως να μιλάτε στους εφήβους ώστε να σας ακούν και πώς να τους ακούτε ώστε να σας μιλούν

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΑΣ!

Οι διεθνούς φήμης ειδήμονες στη συμβουλευτική οικογενειών Αντέλ Φέιμπερ και Ιλέιν Μάζλις βοήθησαν εκατομμύρια οικογένειες μέσα από το επιτυχημένο μπεστ σέλερ τους "Πώς να μιλάτε στα παιδιά ώστε να σας ακούν & πώς να τα ακούτε ώστε να σας μιλούν. Τώρα, επανέρχονται μ' αυτό τον ζωντανό, πρακτικό οδηγό, που αντιμετωπίζει τα σύγχρονα ζητήματα της εφηβείας.

Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε την καινοτόμο προσέγγιση των Φέιμπερ και Μάζλις για την δημιουργία ενός ειλικρινούς, ανοιχτού και γεμάτου αμοιβαίο σεβασμό διαλόγου ανάμεσα στους γονείς και τους εφήβους, ενώ μαζί θα μάθετε πώς;

  • Να ακούτε και να απαντάτε αποτελεσματικά στις ανησυχίες των εφήβων σας
  • Να εκφράζετε τον εκνευρισμό ή τον θυμό σας χωρίς να πληγώνετε τα συναισθήματά τους
  • Να αναλαμβάνετε δράση χωρίς να τιμωρείτε
  • Να ενθαρρύνετε τους εφήβους σας να αναλαμβάνουν ευθύνες
  • Να βρίσκετε μαζί λύσεις στα προβλήματα σας
  • Να μιλάτε για το σεξ και τα ναρκωτικά χωρίς να κάνετε κήρυγμα ή να αποξενώσετε από τα παιδιά σας

Απόκτησε το βιβλίο Πώς να μιλάτε στους εφήβους ώστε να σας ακούν και πώς να τους ακούτε ώστε να σας μιλούν απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

4. Συναισθηματική ευδαιμονία 

Πώς συμφιλιώνουμε την ανάγκη μας να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με την επιθυμία μας να προστατεύουμε τους άλλους;

Ο Osho, ένας από τους πιο καινοτόμους και εμπνευσμένους πνευματικούς δασκάλους της εποχής μας, προσφέρει μια πρακτική και εμπεριστατωμένη προσέγγιση. Το βιβλίο αυτό, που περιλαμβάνει νέο, ανέκδοτο υλικό, μας βοηθά να ανακαλύψουμε τα συναισθήματά μας, να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις με τρόπο που να οδηγεί στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και των γύρω μας, και να ανταποκριθούμε στα απρόοπτα της ζωής με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ισορροπία.
Θα ανακαλύψουμε:

  • Τον αντίκτυπο του φόβου, του θυμού και της ζήλιας στη ζωή μας.
  • Πώς κάποια συναισθήματα, όπως η ενοχή, η ανασφάλεια και ο φόβος, έχουν τη δύναμη να μας χειραγωγούν.
  • Πώς να αποφύγουμε τις βλαβερές για την υγεία μας αντιδράσεις σε έντονα συναισθήματα.
  • Πώς να μετατρέψουμε καταστροφικά συναισθήματα σε δημιουργική ενέργεια.
  • Τον ρόλο της κοινωνίας και της κουλτούρας στο είδος των συναισθημάτων μας.

Η μοναδική διεισδυτική ματιά του Osho στον νου και στην καρδιά του ανθρώπου οδηγεί πολύ πέρα από τα όρια της συμβατικής ψυχολογίας. Μας διδάσκει πώς να βιώνουμε τα συναισθήματά μας στο έπακρο και να τα διαχειριζόμαστε δημιουργικά, ώστε να επιτύχουμε μια πλούσια και γεμάτη νόημα ζωή.

Αποκτήστε το βιβλίο Συναισθηματική ευδαιμονία απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

5. Δεν θέλουν τιμωρία, αγάπη θέλουν 

Μπορώ να πειθαρχήσω το παιδί μου χωρίς τιμωρία;

Δεν χρειάζεται να κακομάθετε ή να καταπιέσετε τα παιδιά σας, αλλά να κατανοήσετε τους λόγους που δεν συμπεριφέρονται σωστά και να τους αντιμετωπίσετε εκπαιδεύοντάς τα ρεαλιστικά και δραστικά.
Με απλές και πρακτικές συμβουλές, η διακεκριμένη ψυχολόγος και συγγραφέας Sarah Ockwell-Smith δείχνει πώς να μεγαλώσουμε κάθε παιδί με σεβασμό και αγάπη, δουλεύοντας μαζί του και όχι εναντίον του και καταρρίπτοντας τη θεωρία της τιμωρίας αλλά και της επιβράβευσης.

Κατανοώντας απόλυτα ότι η καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει να εστιάσουμε αποκλειστικά στην ανατροφή των παιδιών μας, με αυτό το βιβλίο παρέχει λύσεις σε προβλήματα όπως:

  • Γκρίνια και κλάμα
  • Bίαιη και απρεπή συμπεριφορά
  • Ανυπακοή και άρνηση σε κάθε εντολή
  • Αγένεια
  • Ψέματα
  • Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Ένα βιβλίο που καλύπτει όλο το ηλικιακό φάσμα του παιδιού από το προνηπιακό στάδιο έως την εφηβεία.

Αποκτήστε το βιβλίο Δεν θέλουν τιμωρία, αγάπη θέλουν απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

6. Αισθανθείτε καλά

Σ’ αυτό το βιβλίο ο Ντέιβιντ Μπερνς μοιράζεται μαζί σας κάποιες από τις επιστημονικά ελεγμένες μεθόδους για να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψή σας και να αρχίσετε να «αισθάνεστε όμορφα».

Οι τεχνικές είναι βασισμένες σε μια νέα μορφή θεραπείας, γνωστή ως γνωστική θεραπεία. Στην πραγματικότητα, η γνωστική θεραπεία συνιστά μια από τις πρώτες μορφές ψυχοθεραπείας, η οποία σε κλινικές ερευνητικές μελέτες αποδείχτηκε πιο αποτελεσματική απ’ ό,τι η φαρμακοθεραπεία με αντικαταθλιπτικά στην αντιμετώπιση της μείζονος και της ελάσσονος κατάθλιψης.

Αν και τα αντικαταθλιπτικά είναι συχνά πολύ χρήσιμα, τώρα πια έχουμε στη διάθεσή μας μια αποτελεσματική προσέγγιση, η οποία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ξεπεράσουν τις συναισθηματικές τους διαταραχές χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πάρουν φάρμακα. Και ακόμη και στην περίπτωση που ήδη παίρνετε φάρμακα, οι τεχνικές αυτοβοήθειας που περιγράφονται σ’ αυτό το βιβλίο μπορούν να επισπεύσουν τη βελτίωση της κατάστασής σας.

Αποκτήστε το βιβλίο Αισθανθείτε καλά απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

7. Πειθαρχία χωρίς δράματα 

Οι πρωτοπόροι ειδικοί πίσω από το μπεστ σέλερ "Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό του (The Whole Brain Child)" (Εκδόσεις Πατάκη, 2018) έρχονται τώρα να διερευνήσουν την υπέρτατη πρόκληση κατά την ανατροφή των παιδιών: την επίτευξη της πειθαρχίας.

Δίνοντας έμφαση στον συναρπαστικό δεσμό μεταξύ της νευρολογικής ανάπτυξης του παιδιού και του τρόπου που αντιδρά ο γονέας στην άσχημη συμπεριφορά, η Πειθαρχία χωρίς Δράματα έρχεται να μας προσφέρει έναν αποτελεσματικό οδικό χάρτη, σχεδιασμένο υπό το πρίσμα της ενσυναίσθησης, για να αντιμετωπίζουμε παιδικά ξεσπάσματα, εντάσεις και δάκρυα χωρίς να δημιουργούμε σκηνές.

Σε αυτό τον οδηγό, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία, θα ανακαλύψετε:

στρατηγικές που σας βοηθούν να προσδιορίσετε τη δική σας φιλοσοφία για την πειθάρχηση των παιδιών - και να κατακτήσετε τις καλύτερες μεθόδους για να επικοινωνήσετε τα μαθήματα που θέλετε να μεταδώσετε
επιστημονικά δεδομένα για την εγκεφαλική ανάπτυξη του παιδιού - και ποιο είδος πειθάρχησης είναι πιο αποτελεσματικό και εποικοδομητικό σε κάθε ηλικία και σε κάθε αναπτυξιακό στάδιο
τον τρόπο να συνδέεστε με ένα παιδί ήρεμα και με αγάπη -όσο ακραία κι αν είναι η συμπεριφορά του- την ίδια στιγμή που θέτετε σαφή και σταθερά όρια
μικρές συμβουλές για να παίρνετε το παιδί σας από την περιοχή των ξεσπασμάτων του και να το οδηγείτε στην επίτευξη της εναισθησίας, της ενσυναίσθησης και της επανόρθωσης
είκοσι λάθη που κάνουν κι οι καλύτεροι γονείς όταν πειθαρχούν τα παιδιά τους - και πώς να μένετε επικεντρωμένοι στις αρχές του γονεϊκού ρόλου και των τεχνικών πειθάρχησης που λαμβάνουν πάντα υπόψη την εγκεφαλική απαρτίωση

"Τι ανακούφιση! Ο Daniel Siegel και η Tina Payne Bryson κάνουν εύκολη την επίτευξη της πειθαρχίας για τους γονείς ή για οποιονδήποτε πρέπει να βοηθήσει παιδιά να συμπεριφέρονται σωστά.

Η Πειθαρχία χωρίς δράματα προσφέρει μια προσέγγιση στηριγμένη σε επιστημονικές έρευνες αλλά και στην κοινή λογική, που κάθε ενήλικας θα χρησιμοποιήσει με μεγάλη ευχαρίστηση και από την οποία θα ωφεληθούν πολύ τα παιδιά".

Daniel Goleman, συγγραφέας του "Συναισθηματική νοημοσύνη"

Αποκτήστε το βιβλίο Πειθαρχία χωρίς δράματα απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

8. Κράτα με σφιχτά 

Θα θέλατε να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα μια υγιή σχέση, να διώξετε τη φθορά, να σώσετε μια σχέση που παραπαίει ή να ζητήσετε συγγνώμη για ό,τι πλήγωσε τον ή τη σύντροφό σας; Όλοι έχουμε ανάγκη από μια ζωή γεμάτη αγάπη, όλοι χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση και τη συναισθηματική εγγύτητα του ή της συντρόφου μας.

Σε αυτό το βιβλίο, η Dr. Sue Johnson μας δίνει απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, παρέχοντάς μας έναν οδικό χάρτη για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το βιβλίο αυτό βασίζεται στην κλινική εμπειρία της συγγραφέως, είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ, σε κατανοητή γλώσσα και γεμάτο καθημερινά παραδείγματα, σε κάποια από τα οποία πολλοί από εμάς θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Η Dr. Sue Johnson ανέπτυξε μια πρωτοποριακή προσέγγιση, το μοντέλο θεραπείας EFT (Emotionally Focused Therapy), το οποίο προέκυψε έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρικής δουλειάς με ζευγάρια και οικογένειες. Θεωρείται δε το πλέον αποτελεσματικό μοντέλο για τη δημιουργία σχέσεων αγάπης - σε ποσοστό 86% τα ζευγάρια που θεραπεύτηκαν εφαρμόζοντας αυτό το μοντέλο δηλώνουν ικανοποίηση, ακόμη και ευτυχία, στη σχέση τους. Είναι εγκεκριμένο από την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία ως ένα μοντέλο που αποτελεί προϊόν εμπειρικής έρευνας και που τώρα, για πρώτη φορά, περιγράφεται διεξοδικά σε ένα βιβλίο.

Αποκτήστε το βιβλίο Κράτα με σφιχτά απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

9. Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό του 

Σε αυτό το πρωτοποριακό, πρακτικό βιβλίο, ο Ντάνιελ Τζ. Σίγκελ, νευροψυχίατρος και συγγραφέας του ευπώλητου "Hindsight", και η ειδικός στη συμβουλευτική γονέων Τίνα Πέυν Μπράυσον παρουσιάζουν μια επαναστατική προσέγγιση για την ανατροφή των παιδιών μέσα από δώδεκα στρατηγικές-κλειδιά που προάγουν την υγιή ανάπτυξη ταυ εγκεφάλου - και την ηρεμία και την ευτυχία των παιδιών.

Οι συγγραφείς εξηγούν και καθιστούν προσιτή τη νέα επιστημονική γνώση για το πώς "καλωδιώνεται" ο εγκέφαλος των παιδιών και το πώς ωριμάζει.

Ο "πάνω" εγκέφαλος, που παίρνει αποφάσεις και εξισορροπεί συναισθήματα, βρίσκεται υπό κατασκευή μέχρι την ηλικία των είκοσι πέντε ετών. Ιδιαίτερα στα μικρότερα παιδιά, ο δεξιός εγκέφαλος και τα συναισθήματά του τείνουν να κυριαρχούν επί της λογικής του αριστερού εγκεφάλου. Καθόλου περίεργο που τα παιδιά έχουν ξεσπάσματα θυμού, τσακώνονται ή βυθίζονται στη σιωπή. Εφαρμόζοντας αυτές τις ανακαλύψεις στην καθημερινή άσκηση του γονεϊκού ρόλου, μπορείτε να μετατρέψετε κάθε ξέσπασμα, διαφωνία ή φόβο σε μια ευκαιρία απαρτίωσης του εγκεφάλου του παιδιού σας προάγοντας την ανάπτυξή του.

Με τον όρο "εγκεφαλική απαρτίωση", οι συγγραφείς περιγράφουν το πώς επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη, ισορροπημένη συναισθηματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από τη σύνδεση των διαφορετικών τμημάτων του εγκεφάλου. Ο στόχος της εγκεφαλικής απαρτίωσης είναι διπλός: αφενός να αποφευχθεί η απόλυτη κυριαρχία είτε του ανεξέλεγκτου συναισθήματος του δεξιού εγκεφάλου είτε της άκαμπτης λογικής του αριστερού και, αφετέρου, η κατανόηση τόσο του εαυτού όσο και των άλλων. H αυτεπίγνωση του παιδιού και η σύνδεσή του με τον άλλο καθιστά δυνατό το πέρασμα από το "εγώ" στο "εμείς".

Με ηλικιακά κατάλληλες στρατηγικές για την αντιμετώπιση των καθημερινών καβγάδων και με παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να εξηγήσετε αυτές τις έννοιες στα παιδιά σας, το Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό του σας βοηθά στην καλλιέργεια μιας υγιούς συναισθηματικής και νοητικής ανάπτυξης, έτσι ώστε τα παιδιά σας να μπορέσουν να ζήσουν μια ισορροπημένη, γεμάτη νόημα και ουσιαστικές σχέσεις ζωή.

Αποκτήστε το βιβλίο Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό του απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

10. Το παιχνίδι της ζωής

Η Φλόρενς Σιν έγραψε αυτό το βιβλίο το 1925 και πριν λίγα χρόνια που "έτυχε" να έρθει στα χέρια μου, κυριολεκτικά με συνεπήρε με τη ζωντάνια του. Είμαι βέβαιος ότι και μετά από δεκάδες χρόνια, θα παραμένει το ίδιο φρέσκο, καθότι το μήνυμα που μεταφέρει είναι εντελώς διαχρονικό.

Είναι σημαντικό που υπάρχουν κάποιοι να μας θυμίζουν, ότι γινόμαστε έρμαια συνθηκών και καταστάσεων, μόνο επειδή εμείς το επιλέγουμε. Γιατί έχουμε όλη τη δύναμη, όλη τη χάρη, όλη την ευλογία, για να ζούμε στον παράδεισό μας, εδώ και τώρα... και πάντα.

Σαν ελάχιστος φόρος τιμής στη φωτισμένη αυτή γυναίκα και το υπέροχο μήνυμά της, προέκυψε η απόδοση αυτού του βιβλίου στα Ελληνικά. Παράλληλα είναι μια ελάχιστη προσφορά στους συμμαθητές της Ζωής, μια υπενθύμιση ότι σαν παιδιά του Θεού ο κόσμος όλος είναι δικός μας.

Έχοντας λησμονήσει αυτό, ζούμε έναν "καθημερινό αγώνα". Δεν υπάρχει όμως λόγος να ζούμε σαν ζητιάνοι μέσα στο ίδιο μας το παλάτι. Έχουμε δικαίωμα επιλογής! Η Φλόρενς δείχνει απλά και πρακτικά, ότι έχουμε και τον τρόπο επιλογής. Το μυστικό ίσως να βρίσκεται στην άκρη της γλώσσας μας ή ίσως στα μύχια του νου μας.

Εύχομαι το μήνυμα αυτό, που "έτυχε" επίσης να έρθει στα χέρια σου, να ξυπνήσει και στη δική σου καρδιά και το νου, αυτή την ανεκτίμητη αλήθεια. Είναι καθαρά δική σου επιλογή.

Γιατί έτσι είναι το Παιχνίδι της Ζωής!

Αποκτήστε το βιβλίο Το παιχνίδι της ζωής απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας 

Ύστερα από την γεύση που άφησαν τα παραπάνω βιβλία, το καλοκαίρι σας θα είναι λίγο πιο γλυκό, γεμάτο απο ουσιώδεις επαφές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά και ήρεμες βόλτες στη θάλασσα το ηλιοβασίλεμα, γεμάτες ενσυνειδητότητα. 

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χάιντι Μαρτινίδου

martinidou haidiΜέλος της Διαχειριστικής ομάδας του PSYCHOLOGY.GR.
Επιμέλεια άρθρων, Υποστήριξη συνεργατών.