O Robin Sharma είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής ανάπτυξης επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων.

Τα βιβλία του μεταξύ των οποίων «Ο Μοναχός που πούλησε τη Ferrari του» και «Ηγέτης δίχως τίτλο», έχουν γίνει παγκόσμια best seller κι έχουν κυκλοφορήσει σε τριάντα έξι χώρες, βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους να αποκτήσουν πλήρεις και ουσιαστικές ζωές.

O Robin Sharma συνεργάζεται με διάσημους επιχειρματίες, ροκ σταρ και μέλη βασιλικών οικογενειών. Εκτός από περιζήτητος ομιλητής, είναι επίσης γνωστός για τα σεμινάρια συμβουλευτικής που διοργανώνει για επιχειρηματίες, οι οποίοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν και να εκφράσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταλέντα τους.

Αποκτήστε όλα τα βιβλία του από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του

Ο συγγραφέας φαινόμενο που έγραψε το παγκόσμιο best seller. Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 70 γλώσσες και έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια, εκδόθηκε ένα βιβλίο που κατόρθωσε, από τότε μέχρι σήμερα, να μεταμορφώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο τίτλος του: Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Ferrari Του. Ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να νιώσει συγκλονισμένος από την ιστορία του Τζούλιαν Μαντλ, του πάμπλουτου μεγαλοδικηγόρου που είδε σε μια στιγμή την πορεία της ζωής του να ανατρέπεται και να οδηγείται ένα βήμα πριν το θάνατο. Ένα σχεδόν μοιραίο έμφραγμα στην αίθουσα του δικαστηρίου... Η συνταρακτική αυτή εμπειρία θα αποτελέσει την αφορμή για να εγκαταλείψει για πάντα τον υλικό κόσμο και να ταξιδέψει προς την Ανατολή αναζητώντας τον ουσιαστικό σκοπό της ζωής του...

Το βιβλίο του Robin Sharma Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Ferrari Του τυπώθηκε αρχικά σε λίγα αντίτυπα, πολύ σύντομα όμως σημείωσε τεράστια επιτυχία και έγινε ανάρπαστο. Μεταφράστηκε σε περισσότερες από εβδομήντα γλώσσες.

Το μήνυμα του βιβλίου, αν και απλό, κρύβει μεγάλη δύναμη μέσα του γιατί είναι ένα μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας. Σε αυτό άλλωστε οφείλεται και η επιτυχία του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι μια παραβολή που εμπνέει, προσφέροντας όχι μόνο απαντήσεις σε κάποια από τα μεγάλα ερωτήματα της καθημερινής ζωής αλλά και πρακτικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε εσωτερικό πλούτο, ζωντάνια, ευτυχία και εσωτερική γαλήνη, και να ζήσετε μια ζωή για την οποία θα είστε περήφανοι.

Αποκτήστε το βιβλίο Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Το Κλαμπ των 5 π.μ.

Θέλετε να γίνετε πρωινός τύπος;

Το Κλαμπ των 5 π.μ. θα σας δείξει: Πώς ξεκινούν το πρωινό τους οι σπουδαίες μεγαλοφυΐες, οι τιτάνες των επιχειρήσεων και οι σοφότεροι άνθρωποι του κόσμου, για να παράγουν εκπληκτικά επιτεύγματα.

Μια σχεδόν άγνωστη συνταγή που μπορείτε να ακολουθήσετε αμέσως για να ξυπνάτε νωρίς νιώθοντας εμπνευσμένοι, εστιασμένοι και πλημμυρισμένοι με πυρετώδη ορμή ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μέρα.

Μια μέθοδο βήμα βήμα για να διασφαλίσετε τις πιο ήσυχες ώρες στο χάραμα και να έχετε χρόνο για εξάσκηση, για προσωπική ανανέωση και ανάπτυξη.

Μια πρακτική βασισμένη στη νευροεπιστήμη, που αποδεδειγμένα θα σας βοηθήσει να ξυπνάτε πιο εύκολα την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται και θα σας δίνει πολύτιμο χρόνο για να σκέφτεστε, να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας και να αρχίζετε την ημέρα σας ήρεμα και χωρίς άγχος.

«Μυστικές τακτικές» για να υπερασπίζεστε τα χαρίσματα, τα ταλέντα και τα όνειρά σας ενάντια στους ψηφιακούς περισπασμούς και στις εκτροπές για ασήμαντα πράγματα, προκειμένου να έχετε καλή τύχη, επιρροή και μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο. Το Κλαμπ των 5 π.μ., ένα βιβλίο-μανιφέστο υπέρ της αριστείας, ένας μεγαλοφυής οδηγός παραγωγικότητας και παντοτινός σύντροφος, είναι ένα έργο που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. Για πάντα.

To Κλαμπ των 5 π.μ. είναι η πρωτοποριακή-καταπληκτική ιστορία δύο απλών καθημερινών ανθρώπων που αναζητώντας ευημερία και γαλήνη σε μια εποχή ψηφιακών περισπασμών και υπέρμετρης πολυπλοκότητας συναντούν τον πιο περίεργο μα και υπέροχο μέντορα.

Γεννήθηκες για να θριαμβεύσεις, έχεις φτιαχτεί για να δημιουργείς αριστουργήματα, έχεις σχεδιαστεί για να πραγματοποιείς όλες τις επιδιώξεις σου, έχεις κατασκευαστεί για να είσαι η δύναμη του καλού σε αυτόν τον μικρό πλανήτη.

Αποκτήστε το βιβλίο Το κλαμπ των 5 π.μ. από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις;

Η ζωή περνά πολύ γρήγορα. Και τίποτα δεν είναι πιο οδυνηρό από τη συνειδητοποίηση ότι έφτασες στο τέλος της χωρίς να αντιληφθείς τι ήταν πραγματικά σημαντικό -επειδή ήσουν υπερβολικά απασχολημένος με όσα δεν είχαν αληθινή σημασία.

Το βιβλίο «Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις;» έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εστιάσουν σε ό,τι έχει πραγματική αξία και να απλουστεύσουν την καθημερινότητά τους, ώστε να ζήσουν μια πιο χαρούμενη, έντονη και ουσιαστική ζωή.

Είναι βασισμένο στη φιλοσοφία και στα εμψυχωτικά μηνύματα του Μοναχού που Πούλησε τη Ferrari του, του βιβλίου που μεταμόρφωσε τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων.

Πρόκειται για ένα απλό και κατανοητό εγχειρίδιο ζωής, μέσα από το οποίο ο συγγραφέας μοιράζεται 101 σοφές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την αληθινή επιτυχία και να ανακαλύψετε τι έχει πραγματική σημασία στη ζωή.

Αποκτήστε το βιβλίο Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις; από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Ο Άγιος, ο σέρφερ και η πρόεδρος

Γραμμένο με το καθηλωτικό μυθιστορηματικό ύφος του Robin Sharma, αυτό το βιβλίο μας διηγείται την ιστορία του Τζακ Βαλεντάιν, που η πορεία της ζωής του θυμίζει τη ζωή του ίδιου του Robin Sharma. Νιώθοντας υπαρξιακά ανολοκλήρωτος, ο Τζακ ξεκινάει την αναζήτηση, για να ζήσει μια πιο ευτυχισμένη, πιο υγιή και πιο όμορφη ζωή, με την καθοδήγηση τριών αξιοθαύμαστων δασκάλων. Ανακαλύπτει μια ισχυρή φιλοσοφία, για να αναμορφώσει την πραγματικότητά του, ώστε να καταφέρει να φτάσει στο πεπρωμένο του.

Σε αυτόν τον επαναστατικό αλλά και ευχάριστο οδηγό, για να ζήσετε τη ζωή σας στο πιο αυθεντικό της επίπεδο, θα μάθετε:

- Πώς να ενεργοποιήσετε τα αληθινά σας χαρίσματα για να λάμψετε στον κόσμο
- Πώς να μεταμορφώσετε τους φόβους σας σε ελευθερία και τις πληγές σας σε σοφία
- Μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να ορίζετε τον νου σας, να ανοίξετε την καρδιά σας και να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας
- Απλές μεθόδους για να απολαμβάνετε όμορφες σχέσεις γεμάτες αληθινή αγάπη
- Τρόπους για να βάλετε την περιπέτεια, το μυστήριο και τη χαρά στη ζωή σας
- Οδηγίες για να διαπρέψετε στην καριέρα σας και να αποκτήσετε ευημερία

Αποκτήστε στο βιβλίο Ο άγιος, ο σέρφερ και η πρόεδρος από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Η σοφία του γονέα

Στις σελίδες αυτού του καταπληκτικού βιβλίου που έχει εμπνεύσει και μεταμορφώσει τις ζωές ανθρώπων και οικογενειών από όλον τον πλανήτη, ο Ρόμπιν αποκαλύπτει ένα αναπάντεχα εύκολο αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα, που σας δείχνει πώς να αφυπνίσετε τις φυσικές ηγετικές ικανότητες του παιδιού σας, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα τη δική σας ισορροπία, ευτυχία και εσωτερική γαλήνη.

Γραμμένο με τη μορφή μιας διασκεδαστικής και συγκινητικής ιστορίας, η «Σοφία του γονέα» εξιστορεί τις ατελείωτες περιπέτειες του διάσημου πλέον Τζούλιαν Μαντλ που αποκαλύπτει τις σοφότερες απαντήσεις στα βαθύτερα ερωτήματα της ζωής.

Σε αυτές τις σελίδες, θα ανακαλύψετε πώς:

- Να φέρετε στο φως τα μεγαλύτερα ταλέντα του παιδιού σας
- Να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα
- Να δημιουργήσετε μια πλούσια, παντοτινή και όμορφη οικογενειακή κουλτούρα
- Να ανακαλύψετε το πεπρωμένο σας και να ζήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας
- Να εμπνεύσετε τα παιδιά σας για να αναπτύξουν δυνατό χαρακτήρα και διανοητική σοφία
- Να φέρετε πραγματική ισορροπία στη ζωή σας και να ζήσετε με μεγαλύτερη απλότητα, ευθυμία και ικανοποίηση
- Να διδάξετε τα παιδιά σας να κάνουν μεγαλόπνοα όνειρα και να φτάσουν στην πραγματική επιτυχία
- Να στραφείτε ξανά στα σημαντικότερα πράγματα της ζωής και να απολαύσετε τα πλουσιότερα δώρα της.

Αποκτήστε το βιβλίο Η σοφία του γονέα από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου

Το βιβλίο «Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου» είναι ένας πρωτοποριακός οδηγός για να μετατρέψετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας σε καθημερινή πραγματικότητα και να ζήσετε τη ζωή που προορίζεστε πραγματικά να ζήσετε.

Το μήνυμά του έχει ήδη εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να απελευθερωθούν από τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να βιώσουν την ολοκληρωτική ευτυχία που λαχταρούσαν.

Γραμμένο με την πασίγνωστη διορατικότητα, θέρμη και οπτική του Robin Sharma, το βιβλίο σου δίνει απαντήσεις σε πολλά από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής και σας ενθαρρύνει να οραματιστείτε και να δημιουργήσετε το ανώτερο πεπρωμένο σας.

Είναι ένα βιβλίο που θα αγαπήσετε για πάντα!

Αποκτήστε το βιβλίο Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Για μια υπέροχη ζωή

Όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο. Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ζωή, το βιβλίο αυτό είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και πρακτικός οδηγός που θα σας εμπνεύσει να φτάσετε στην κορυφή, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Γεμάτο πάθος και σπουδαίες ιδέες που θα σας προκαλέσουν και θα σας μεταμορφώσουν, είναι ένα από τα σπάνια εκείνα βιβλία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σας και θα ξυπνήσει τον καλύτερό σας εαυτό.

Κάντε σήμερα το τολμηρό βήμα και μάθετε τι κάνουν οι καλύτεροι σε κάθε τομέα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να:

- Ανακαλύψετε τις προσωπικές πρακτικές των πραγματικά επιτυχημένων ανθρώπων.
- Εφοδιαστείτε με πανίσχυρα εργαλεία για να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με τα επαγγελματικά σας.
- Μετατρέψετε, με συγκεκριμένες στρατηγικές, τις αποτυχίες σε ευκαιρίες.
- Φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
- Εφαρμόσετε επαναστατικές τακτικές για κορυφαία απόδοση.
- Προσελκύσετε πραγματικό πλούτο και ευτυχία.
- Αποκτήσετε εξαιρετική υγεία και ευεξία.

Από τον συγγραφέα που κατόρθωσε με τα βιβλία του να βελτιώσει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων, το «Για μια υπέροχη ζωή» περιέχει δοκιμασμένες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.

Αποκτήστε το βιβλίο Για μια υπέροχη ζωή από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Για μια υπέροχη ζωή 2

Έχετε κουραστεί να ζείτε με φόβο και ανασφάλεια, παραβλέποντας τις επιθυμίες σας;

Αισθάνεστε ότι αξίζετε κάτι καλύτερο; Είστε έτοιμοι να γίνετε επιτυχημένοι, αποτελεσματικοί και ευτυχισμένοι στη δουλειά και τη ζωή σας σε βαθμό που δεν είχατε ποτέ πριν ονειρευτεί;

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου Για μια Υπέροχη Ζωή, ο Robin Sharma μοιράζεται μαζί σας όσα χρειάζεστε για να πραγματώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, αλλά και όσα τον καθιέρωσαν ως τον κορυφαίο σύμβουλο επιτυχίας:

- Πώς να αντλήσετε έμπνευση, πάθος και ενθουσιασμό
- Πώς να πραγματοποιήσετε εντυπωσιακές επιτυχίες
- Πώς να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές με θάρρος και αντοχή
- Πώς να απλοποιήσετε την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή

Αποκτήστε το βιβλίο Για μια υπέροχη ζωή 2 από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Ηγέτης δίχως τίτλο

Για πάνω από δεκαπέντε χρόνια, ο Robin Sharma μοιράζεται τη ριζοσπαστική του φιλοσοφία επιτυχίας με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Πρόκειται για τη φιλοσοφία που τον έκανε έναν από τους διασημότερους και πιο περιζήτητους συμβούλους επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Τώρα, για πρώτη φορά, ο Sharma μοιράζεται το μυστικό του με όλους εμάς, έτσι ώστε όλοι μας να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε τον αρχηγό που κρύβουμε μέσα μας...

Διαβάζοντας το «Ηγέτης δίχως τίτλο», θα μάθετε:

- Πώς να συνεργάζεστε με τους ανθρώπους και να τους επηρεάζετε θετικά είτε κατέχετε κάποιον τίτλο είτε όχι στον οργανισμό που συμμετέχετε.
- Μια μέθοδο για να αναγνωρίζετε και κατόπιν να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες σ’ αυτούς τους καιρούς των βαθύτατων αλλαγών.
- Μια άμεση στρατηγική για να συγκροτήσετε μια καλή και λειτουργική ομάδα και για να ενθουσιάσετε τους πελάτες σας.
- Πραγματικά αποτελεσματικές τακτικές για να αποκτήσετε ισχυρή πνευματική διαύγεια και φυσική αντοχή ώστε να μπορέσετε να διαπρέψετε στον τομέα σας.
- Ρεαλιστικούς τρόπους για να νικήσετε το άγχος σας, να αποκτήσετε την ψυχολογία του νικητή, να απελευθερώσετε την ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και να εξισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή.

Ανεξάρτητα από το τι είδους θέση κατέχετε στην εργασία σας και ποιες είναι οι τρέχουσες συνθήκες της καθημερινής σας ζωής, το πιο σημαντικό είναι πως είστε ικανοί να δείξετε ηγετική ικανότητα.

Αυτό το βιβλίο θα σας ανοίξει δρόμους για να αξιοποιήσετε την τεράστια αυτή δύναμη που κρύβετε μέσα σας ώστε να μεταμορφώσετε στη συνέχεια ολόκληρη τη ζωή σας -και, γιατί όχι, να αλλάξετε τον κόσμο γύρω σας...

Αποκτήστε το βιβλίο Ηγέτης δίχως τίτλο από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χρύσα Πράντζαλου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια και συγγραφή άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.