Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο των εκδόσεων Key Books, με τίτλο «Ο γενναιόδωρος τα παίρνει όλα» των Bob Burg και John David Mann.

Πρόκειται για την ιστορία του φιλόδοξου και εργασιομανή Τζο, και είναι στην ουσία μία παραβολή που έχει εφαρμογή πέρα από τις επιχειρήσεις και στη ζωή μας.

Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει σε 28 χώρες και είναι διεθνές bestseller με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 αντίτυπα.

Και βασίζεται στους παρακάτω πέντε νόμους:

Ο Νόμος της Αξίας

Η αληθινή αξία σου καθορίζεται από το πόσο παραπάνω δίνεις σε σχέση με το τι εισπράττεις.

Ο Νόμος του Αντισταθμίσματος

Το εισόδημά σου καθορίζεται από τον αριθμό των ατόμων που εξυπηρετείς και από την ποιότητα των υπηρεσιών σου.

Ο Νόμος της Επιρροής

Η επιρροή σου καθορίζεται από το πόση προτεραιότητα δίνεις στα συμφέροντα των άλλων.

Ο Νόμος της Αυθεντικότητας

Το πολυτιμότερο πράγμα που έχεις να δώσεις στον κόσμο είναι ο εαυτός σου.

Ο Νόμος της Δεκτικότητας

Το κλειδί για να δίνουμε αποτελεσματικά είναι να είμαστε δεκτικοί στην προσφορά των άλλων.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Για να λάβεις, πρέπει να δώσεις, για να κερδίσεις, πρέπει να προσφέρεις. Η γενναιοδωρία είναι το κυρίαρχο συστατικό ενός τρόπου ζωής που οδηγεί στην επιτυχία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα με μαθηματική ακρίβεια. Η αρχή του «δούναι και λαβείν», άλλωστε, κινεί τον κόσμο γύρω μας.

Στο καθηλωτικό διεθνές μπεστ σέλερ Ο γενναιόδωρος τα παίρνει όλα οι Bob Burg και John David Mann αφηγούνται με τρόπο συναρπαστικό την ιστορία του Τζο και τη μύησή του σε έναν νέο τρόπο σκέψης και δράσης.

Ο Τζο είναι φιλόδοξος, εργασιομανής και επίμονος, μόνο που νιώθει πως όσο πιο σκληρά δουλεύει τόσο απομακρύνεται από τους στόχους του – και την ευτυχία. Μέχρι που μια μέρα, κι ενώ κυνηγά απεγνωσμένα να κλείσει μία σημαντική συμφωνία, συναντά τον αινιγματικό Πίνδαρο, έναν θρυλικό σύμβουλο επιχειρήσεων που δέχεται να μοιραστεί το Επαγγελματικό Μυστικό του.

Μέσα σε μία εβδομάδα, ο Πίνδαρος συστήνει τον Τζο σε μια σειρά από σπουδαίους ανθρώπους: έναν επιχειρηματία, μία διευθύνουσα σύμβουλο, έναν οικονομικό σύμβουλο, μία μεσίτρια και τον «Σύνδεσμο», το άτομο που έφερε όλους αυτούς κοντά. Οι φίλοι του Πίνδαρου αποκαλύπτουν στον Τζο τους Πέντε Νόμους της Αστρονομικής Επιτυχίας καθώς και τα μυστικά της τέχνης της γενναιοδωρίας.

Και τότε όλα αλλάζουν…

Αγοράστε από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας της Πύλης μας το βιβλίο Ο γενναιόδωρος τα παίρνει όλα

Κριτικές

«Στον πυρήνα αυτού του βιβλίου βρίσκεται ένας τρόπος ζωής που θα αυξήσει εντυπωσιακά τις δουλειές σας, θα εμπλουτίσει τη ζωή σας και θα κάνει καλύτερο τον κόσμο γύρω σας».
- Gary Keller, συγγραφέας του μπεστ σέλερ Το ΕΝΑ πράγμα

«Μας υπενθυμίζει μια οικουμενική αλήθεια: το να δίνεις δεν αποκλείει και το να παίρνεις, και το αντίστροφο».
- Huffington Post

«Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει πιο δυνατό βιβλίο σχετικά με την επιτυχία στη δουλειά και τη ζωή».
- Gloria Loring, ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας

«H διασταύρωση του Γλάρου Ιωνάθαν Λίβινγκστον και των 7 συνηθειών των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων».
- Retailing Insight

«H εμπιστοσύνη χτίζεται όταν φροντίζουμε τα συμφέροντα των άλλων».
- Stephen M. R. Covey, συγγραφέας του μπεστ σέλερ The Speed of Trust

Οι Συγγραφείς Bob Burg και John David Mann

Ο Bob Burg, πρώην τηλεοπτική προσωπικότητα και κορυφαίος πωλητής, είναι ο συν-συγγραφέας του μπεστ σέλερ της Wall Street Journal «O γενναιόδωρος τα παίρνει όλα» και των συνοδευτικών βιβλίων Go-Givers Sell More και The Go-Giver Leader.

Ο Bob δίνει διαλέξεις σε επιχειρήσεις, φορείς και συνέδρια πωλητών και ηγετών ανά τον κόσμο. Το 2014, η Αμερικανική Ένωση Μάνατζμεντ τον συμπεριέλαβε στους «30 πιο επιδραστικούς επιχειρηματικούς πνευματικούς ηγέτες».

Ο John David Mann ξεκίνησε την καριέρα του ως τσελίστας κλασικής μουσικής και έφθασε να βραβευθεί ως συνθέτης. Αργότερα, έχτισε ένα δίκτυο πωλήσεων αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από εκατό χιλιάδες άνθρωποι, προτού στραφεί στο γράψιμο.

Πέρα από τα βιβλία που έχει γράψει μαζί με τον Bob Burg, έχει επίσης συν-συγγράψει πολυάριθμα μπεστ σέλερ των New York Times, συμπεριλαμβανομένων των Flash Foresight, Τhe Red Circle, Among Heroes και Take the Lead, που χαρακτηρίστηκε από τη Washington Post ως «το καλύτερο βιβλίο του 2011 για την ηγεσία».

 

Δείτε το σχετικό animated video που θα σας βάλει στο πνεύμα του βιβλίου «Ο γενναιόδωρος τα παίρνει όλα».

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr